+50 haritalarda kasılma düzeni

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve kexal tarafından 17 Nisan 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kexal

kexal User

daha önce sorduğumda +50 haritalarda rahatça kasılmak için %130 hasar önlemeye sahip olmamız gerektiği söylendi ancak ben ne yaparsam yapayım max 126 gördüm . bunu 130 yapabilmek için gemide düzen nasıl olmalı yardımcı olur musunuz?

2. 6. sev iskarmoz
    süper çelik zırh
    çelik zırh
    aslan siperi
    min 35 gemi ve pet taşı
    tercihen level 5 eğitimci

eğitimcin yada taşların düşükse gemiye zırh plaka taşı tak

3. kexal

kexal User

öncelikle yorumun için teşekkür ederim ancak birkaç sorum daha olacak.
    1- gemiye full mü 6. seviye ıskarmoz takacağım
    2- taşlarım gemide 38.seviye , pette 36. seviye , ancak level 5 eğitimci yerine level 3 bulabiliyorum bundaki ( 5 ile 3 arasındaki fark olan ) 4 hasar önleme farkını bu taşlarla kapatmış sayılır mıyım ?
    3- süper çelik zırh yerine gemiye zırh plaka taşı taksam hasarı 500 değil de 1k ya felan çekmem mümkün müdür ?

4. gemiye sadece iskarmoz takarsan 1 tanede hasar önlemeyi verir kalanlar canını arttırır (ben hızlı tamir olsun diye 1 tane takıyorum batıracak adam da hızlı batırıyor)

o 130 hasar önlemeyi kimden duyduysan öyle bir şey yok
    https://prnt.sc/XEcITSzeiaWd
    senin için eğitimciyi 3 e pet ve gemi taşını 34 e çektim sistemler gene 500 vuruyor (süper çelik zırh açık özelk taş tp taşı)
    süper çelik zırh yoksa pet gemi taşın 39 olsa eğitimcin 5 olsa özel taş zırh plaka taksan sistemler 10 k atıyor

Son düzenlenen: 18 Nisan 2026 10:31
  5. kexal

kexal User

tekrardan teşekkür ederim. O %130 mevzusunu daha önce forumda sorduğumda bir forum yetkilisi söylemişti ancak kim olduğunu hatırlamıyorum ( örneğin shade gibi )

6. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Belirttiğim 130 değeri aşağı yukarı ortalama ve üzeri hemen herkesin ulaştığı hasar önleme değeri şu an için, o yüzden belirtmiştim. Yüksek hasar önlemeye sahipseniz belirtildiği gibi süper çelik zırh ve/veya zırh plaka taşı ile minimum hasarı almanız mümkün.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.