47.Seviyede Takılı Kaldım

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve !ispanyol! tarafından 12 Ağustos 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. !ispanyol!

!ispanyol! User

Merhaba,
    Bu tip konular icin destekle iletisime gecin diyeceksiniz ama sorun suki benim gemi almanya 2 serverinde . 2 defa yazim onlara bana surekli kendi ulkenle iletisime gec diyorlar ? ne yapacam simdi ben ?
    48 leveli teslim ettim top yeri geldi level gelmedi, ben hala 47 levelim ve gorev kayboldu haftalardir reset geliyor oyuna ama benim gorev geri gelmedi ve benim level 47 gozukuyor . Bunun icin sanirim programcilar girmesi gerekiyor gemiye.. ama bir turlu almanlar yardim etmedi
    @Star

Son düzenlenen: 12 Ağustos 2021
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Alman destek ekibiyle iletişime geçin onlar da bilgilerinizi alır rapor eder. Bu konuyla ilgili on tane kadar raporlu gemiler var zaten. Sizinkini de eklerler.

Saygılar.

3. !ispanyol!

!ispanyol! User

Ben zaten onlara alman destek ekibine yazdim 2 defa ama cevaplari ayni" lutfen kendi ulkenizle iletisime gecin".. dedim ben burada oynuyorum alman serverinde ama cevap ayni..
    Ben yeni gemi acip oradan bizim ekibe yazsam onlar bana burasi senin serverin destegi degil diyecek.. Nereye yazacam ben simdi @Star?

4. Sadece meraktan soruyorum, desteğe Almanca dilinde yazdın değil mi? Türkçe yazmadıysan kendi ülkendeki destekle iletişime geç demeleri saçma olmuş. Almanya sunucusunda oynuyorsan Almanya sunucusunun desteği ilgilenmeli.

5. !ispanyol!

!ispanyol! User

Ingilizce yazdim, serverler birlestiginden beri Almanya ve hollanda var bizim serverde. Hollandali arkadaslarda Ingilizce yaziyorlar.. Almancaya cevirmek sorun degil . Genelde Ingilizce ve almanca ceviri yaziyorum ama onlar odeme bayrağına bakip ona gore hangi ulkeyse ona yaz diyor..