%46

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve urungubeğ tarafından 19 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. urungubeğ

urungubeğ User

oyuna giremiyorum

2. aynen bende oyuna giremiyorum %46 diyor ve takilıyor başkada açılmıyor genel bir sorunmu var acaba yoksa benim bilgisayardan mı kaynaklanıyor

3. urungubeğ

urungubeğ User

yok genel bı sorun var her zaman ki gibi seafight

4. Bucalı_35

Bucalı_35 User

admin arkadaşlar biz iletiyoruz dan başka birşey yapmadıklarından oyun oynamak bile eziyet haline geldi bu nedir kardeşim kaç gündür bi düzeltemediniz gitti ya

5. urungubeğ

urungubeğ User

adminlerin işi o iletmek baştakiler çekirdek çitliyor herhalde

6. ya kardeşim iletin artık şunu cidden iyice bıktırdı sürekli bi sorun

7. ekorem5455

ekorem5455 User

artık oyuna girebilecekmiyiz acabaa

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Arkadaşlar geçmiş konulara bakarsanız konuyu ilettiğimizi ve elimizden fazlasının gelmediğini göreceksiniz. Zira bizler burada sadece sizler ile merkez arasındaki mekanizmadan başka bir şey değiliz dolayısı ile bizim yapabileceğimiz bir şey söz konusu değildir. Cumartesi ve Pazar günlerinin araya girmesi ve merkezin tatil olması sebebiyle işlerin yavaş ilerlediğini bildirmek, yarından (Pazartesi) itibaren sorunların çözülmesi için gerekenlerin yapılması ivme kazanacaktır diye düşünüyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.