%46

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve NeyMaR-JR tarafından 25 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyun tahminen ne zaman düzelir

C3STC4N bunu beğendi.
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu ile ilgili kesin bir saat vermemiz mümkün değil. Umarız en kısa süre içerisinde düzelir diyelim ;)

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  3. bravooo seafight doğru yoldasın. Adminlerde cmylmz galiba

4. Star

Derken?

5. Espiri kabiliyeti yüksek olan bir kişidir cmylmz. Ülkemizde ki ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın sahne adıdır.

6. Star

Onu biliyoruz da yaptığınız benzetme ne alaka orasını anlayamadık?

7. Berat21ULU

Berat21ULU User

Star 1.5 saat oldu haber yok mu merkezden ?

[TR]Isquzar[41] bunu beğendi.
  8. Sizi bu büyük üstada benzetmemi yadırgıyorsunuz bende onu anlamadım.

9. *HHC*

*HHC* User

Star adminim etkinliği 1-2 gün daha uzatsınlar telafi amaçlı

10. Lütfen sayın kullanıcı başka serverlarda 5 saatten fazla sürdü bu tür problemler. Sizin serverın ne özelliği varda erken çözülsün probleminiz

11. BusKa10

BusKa10 User

Hamburg'daki yegenlere söyleyimde Ana Merkezi taşlasınlar :)

12. Menetli

Menetli Guest

Selam,

Sorun merkez ekibimize bildirildi. Oradan cevap geldiğinde sizlere de bilgi verilecektir.

13. Star

Ben samimi bir benzetme olduğunu düşünmüyorum.

14. star admin girilmiyor oyuna...verdiğiniz sözü tutun ve macellan tasarım kodu işini halledin lütfen...

15. Merhaba,
    Oyunda günde onlarca görev yapmaya mecburuz etkinlik vs derken günlük zamanımız zaten yeterince harcanıyor. Bu oyunu madem yönetiyorsunuz oyuncularınızı mağdur etmeye hakkınız yok mağdur ederseniz bile bu mağduriyeti gidermeniz sizin yükümlülüğünüz. Oyunculara siz bakımı fırsat biliyorsunuz demekle olmuyor. Biz saatlerimizi bu oyuna harcıyor ve para veriyorsak sizinde bu oyunu düzgün bir şekilde oynatma zorunluluğunuz var.

16. oyunun stabil bir şekilde oynanabileceğini sana kimse garanti etmediği gibi kimse sana oyuna para ve saatlerini de harca demiyor. demem o ki ortada mağduriyet yok programcıları beklemekten başka hiç bir şey gelmez elimizden.

17. aynen katılıyorum zararımız telafi edilmesi lazım tüm oyuncu arkadaşlarımızın lütfen gerekli hassasiyeti gösteriniz sayın adminlerimiz ve türkiye seafight yöneticileri

18. Star

Kim söz verdi anlamadım? Ne zaman söz vermişiz?

19. Kimsenin bana bu oyunu stabil bir şekilde oynamayı garanti etmesine gerek ortada bir ürün var ben bu üründen hizmet almak ve yararlanmak istiyorsam bana bunu sağlamaları gerekiyor.
    Ama görünüşe göre siz zaten kabullenmişsiniz böyle devam ederseniz, yarın kapatıyorum hadi eyvallah dendiğinde tamam diyip oturursunuzda sanırım !

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.