%46

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve NeyMaR-JR tarafından 25 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. benim paramla aldıgım bufların süresi gidiyor geminin + gidiyor bunları çözemeyecek kadar düştüyseniz paket fln çekmeyelim arkadaş
    hakkımız nerdeee ?

[TR]Isquzar[41] bunu beğendi.
  2. serap "aysel" oldu, kum "çamur" oldu... seafight a bulaştığım günü hatırlayınca....
    şu oyundan çektiğimizi kimseden çekmedik. İnşaallah hep 46 da kalırda düzelmez. :)

*HHC* bunu beğendi.
  3. Arkadaşlar oyundur neticede olabilir bu tarz şeyler çok kasmayın bence..

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Tek sizin değil, herkesin gidiyor. Hakkımız nerede derken? Hakkınız mı yeniliyor? Teknik olarak bir sorun oluştu ve gereken yerlere bildirimimizi yaptım.

5. *HHC*

*HHC* User

Böylelikle bırakmamıza vesile olurlar :) oynadıkça zarar ediyoruz hem cebimizden hem vaktimizden ...

6. Berat21ULU

Berat21ULU User

Peki ne zaman düzelir bir bilginiz var mı acaba ?

7. Star

Selam,

Maalesef hayır. Dediğim gibi ilgili yerlere gereken raporu yolladım.

BusKa10 bunu beğendi.
  8. *HHC*

*HHC* User

:) komik olma istersen. Ayda yılda 1-2 olur görmezden gelinir. Ama burda hep oluyor malesef. Kasmalar, donmalar, oyunun çökmesi vs vs . 20 gemi yan yana gelip savaşamıyoruz bile. Sözde savaş oyunu pehh...

9. beyler 2 gün önce global de aynı sıkıntı olmuş 4 5 saate gelmiş beklemeyin boşuna biyerleri düzeltelim diyolar biyerleri bozuyolar teknik sorun diyolar bunada

10. yolcu11

yolcu11 User

Ama sadece Türkiye sunucularında gidiyor bu hak mı ? Lig kasan oyuncularımız ne olacak ? Adalet yok mu burda forum moderatör olabilirsiniz ama unutmayın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşısınız . Bu kadar savunmayın seafightı kendi vatanımızdan olan oyuncuların hakkını savunun 3-5 bokor 10 bin gülle için seafightı savunmayalım

[TR]Isquzar[41] ve *HHC* bunu beğendi.
  11. oyuna ilk başladığımda kötü bilgisayarım vardı yıl 2008 zarzor oynuyordum savaşlarda falan kasıyordu benim Bilgisayar :D şimdi 7binTL lik Bilgisayarım var buseferde Marka Olmuş seafight'ın sunucuları sıkıntılı :D

12. Star

Geçtiğimiz günlerde de mega amerika da ondan önce mega sunucu 1 de ve 10 da gitmişti oyunlar. Vatan ile, vatandaşlık ile bunun ne alakası var Allah aşkına? Kimseyi savunmuyoruz da sizinki de çok abartı yani.

13. Bucalı_35

Bucalı_35 User

bu nedir arkadaş ya adminlere lafım yok ama seafiht işin tadınıda tuzunıda kaçırdı lig kasan sıralamaya oynayan oyuncularımız var onların hali ne olacak sürekli sorun yaşamaktan usandık bulsunlar şu oyuna bir çare

14. yolcu11

yolcu11 User

Onlarında hakkı yenmiş öyleyse neden o oyuncular saatlerce oyuna giremiyorken ben oyunda kasılırken aynı ligde mücadele ediyoruz . Sorun elbette olacak ben sorun nede var demiyorum hayatın her anında sorun oldugunu gibi kul yapımı bir oyunda sorun elbet olacak ama hakkımızı istiyorum 3 saat oyuna giremeyim lig de diger oyuncularla aynı yarışta kalmak mantıklımı ?

15. Star

Selam,

Maalesef yapacak bir şey yok. Bir sunucuda oyun gitti diye özel kod yapacak halleri yok ;)

16. *HHC*

*HHC* User

Star adminim bir şey sorcam peki . Merkez ekibe bildiyorsunuz ya siz bu sorunları , merkez ekip nerede ? çinden mi müdahale ediyorlar yoksa türkiyeden mi ? Bi reset atmak bu kadar zor mu ? Eğer çin ise vay halimize :D Adamlar sabah uykusunu çekiyor :D

17. Star

Selam,

Mağduriyetinizi anlıyoruz. Umarız kısa sürede çözülür. İlgili yerlere ilettim.

BusKa10 bunu beğendi.
  18. Özel Kod İsteriz :D

19. Star

Selam,

Hayır. Almanya da ;) Sunucuların yeniden başlatılması için gereken yere yazı yazdım :p

20. Star

Vermeyiz :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.