45. Seviye Sorunu

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Bloody-Queen tarafından 4 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. npc ni adanın ortasına koymuşsunuz adam görevi kabul etmiyor da 45 olam bunu nasıl çözecem ben sayın @Star çıkış oldum olmadı oyunu kapayıp açtım olmadı bunun bi tık üstü şalteri indirmek

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Sorununuzu daha açık anlatır mısınız?

3. görevi aldığına görevi teslim etmiyor olabilir misin? görev teslim edeceğin kim ona dikkat et ve ona göre gemini teslim edeceğin yere götür. görev aldığın yer görev teslim edeceğin yer anlamına gelmiyor. oku

4. 45 te gorev veren 4 kisi var zaten. gorevleri tamamlayamamis olabilirsin.

5. sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu da yaptılar ama bu sorun 44 levelde de geçerli istediği tüm malzemelere sahibim ama ödülü al yanmıyor bunu daha önce supporta ve burada yazdım npc ye olabildiğince yaklaşmanız gerekmektedir tarzında bir cevap almıştım diğer cevap veren arkadaşlar ben bu oyuna dün başlamadım bu hesap da başkasının hesabı ben 2. kaptan değilim aklınızı kendinize saklayın :)

6. Bence sana tavsiye versinler daha görevi teslim edemiyorsun madem aklınızı kendinize saklayın diyorsun ne diye konu açıyorsun git supporta yaz

7. @Star bildiğim kadarıyla başkasının gemisine girmek yasak.

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.