44.Seviye Sorunu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve İlker00 tarafından 8 Haziran 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İlker00

İlker00 User

3 ay oldu artık bir çözüm bulsanız çok zor olmadığını düşünüyorum oyuncuları bu kadar mağdur etmenin herhangi bir mantıklı açıklaması var mı acaba

EymenMuaz ve heyeheye bunu beğendi.
  2. EymenMuaz

EymenMuaz User

Bende tam konu açayım diyordum eline sağlık kardeşim bari bende yazacağımı buraya yazayım. Ne yazık ki aynı sorun bende de var 44 level seviye sınavı ortada yok benimde 1 aydan fazla oldu bu problemle karşılaşmam ama hala bir çözüm yok. Bu kadar mı değersiz olur oyuncular yani bir yama getirip bu işi çözmek ne kadar zor olabilir. Resmen zoru başarıyorlar. Artık level alamamaktan 43 levelde sıkışıp kalmaktan çok sıkıldık. Bir çözüm istiyoruz. Bu sebeple bir çok şeyden geri kaldık en basit ihtimalle Rütbe bile bunu yüzünden yavaş yavaş kasılıyor. Bizim gibi bir çok oyuncu var mağdur edilmeyi Hak etmiyoruz. Bir an önce çözüm istiyoruz.
    Sesimizi duyun..

3. wys0012

wys0012 User

belki denemişsinizdir bilmiyorum görev veren npc nin oldugu haritaya gidip npc den değilde görev sekmesinden alamıyor msnz görevi bende de böyle bir sorun olmustu bu sekilde cözmüştüm.

4. Bahsettiğiniz ve görünmeyen görev bu mu?

5. İlker00

İlker00 User

aynen knk o görev gözükmüyor

6. heyeheye

heyeheye User

Bende de 3 aydan fazladır o görev ortalarda yok ne supporttan nede forumdan Rapor Edildi haricinde bir çözüm yok NOKTA

7. Konuyu bir de ben raporladım, bakalım çözebilecekler mi ilerleyen zamanlarda.

8. Konuyu ilettim, sorunu birden fazla kişinin yaşadığını belirttim fakat herhangi bir soruna rastlanmadığı geri dönüşünü aldım. 43. seviye günlük görevlerinin hepsini yapıp istenilen 3 günlük görev eşyalarının hepsini topladınız değil mi?

5x Ufak Mücevher Topla.
    5x Değerli Kitap Topla.
    5x Altın Anahtar Topla.

Geminizin deposundan kontrol edebilir misiniz bu 3 eşyadan 5'er tane olup olmadığını?

9. İlker00

İlker00 User

depoda 3 eşyadan da 5er adet var fakat görev verici de gözükmüyor görev

10. İlettim, cevap bekliyorum.

11. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu rapor edildi. Cevap bekliyoruz.

Saygılar.

12. heyeheye

heyeheye User

Aylardır dert anlatmaya çalışıyoruz ama anlatamıyoruz aylardır Rapor Edildi'den gelen cevap sorun bulunmamaktadır.Bir defada printle dert anlatmayı deneyeyim 44 seviye sınavı denen şey Güvenli Liman'da yok ...! [​IMG]

13. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Ekran görüntüleri ve bütün detaylar zaten elimizde var. İlgili kişilere ilettik.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.