41 Seviye Görevleri

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve KaRiZmAtİk44 tarafından 26 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar kolay gelsin iyi çalışmalar ve iyi oyunlar ,
    41 seviye olunca 3 adet görev aldım ama 3 görevi de yapamıyorum.
    Kaybedildi ve Bulundu görevinde , benden Erendira Sephora ile tanışmam isteniyor ancak Erendira Sephora , 11. güvenli liman ve 12. güvenli limanda bulunuyor. Oralara gitmem için benim en az 45 seviye olmam gerekiyor. Ben ise 41 seviyeyim . Bunun nedeni nedir ? Madem 45 seviye olunca bu görevi yapabiliyorum o halde neden . seviye görevinde bu görevi alabiliyorum ?
    Kubbenin Altında adlı görevde 5 ağır sandık toplamam isteniyor ama topladığım sandıkları kabul etmiyor. Bu ağır sandık normal sandık değil mi ? Neden kabul etmiyor ?
    Tarihin Gölgeleri adlı görevde ise 50-2 haritasında farklı koordinatlara gitmem isteniyor ama yukarıda da bahsettiğim gibi ben 41 seviyeyim.
    Bu görevleri nasıl gerçekleştireceğim ? Yardımcı olabilir misiniz ?
    https://hizliresim.com/nughqmq

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Destek ekibimize yazmanız daha iyi olur incelemeleri için, direkt olarak görev ilerleyişini görmeden buradan yardımcı olmam zor olabilir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.