41/2 güvenli liman

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve BLACK_JAGUAR tarafından 22 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu günlük görevler de hata var galiba görevleri günlük bitiriyorum seviye görevine geçiyorum ama tekrar baştan yaptırıyor o kadar çok vaktimiz yok. bunda hata var galiba yetkililere iletilirse iyi olur. bu görevleri bitiren gemilerde tekrardan görev yaptırıyormuş .

2. Tavsan

Tavsan User

41/2 de her 6 saatte 1 sınav görevi sıfırlanıyor sınırsız silah yeri kasıyoruz çok iyi :)

43 lvl im bana 41 lvl sınav görevini verip duruyor yapıyorum sadece silah yeri geliyor ne zaman düzelecek bu düzelmezse herkes 1000-2000 top koyacak

3. s_i_n_a_n

s_i_n_a_n User

atlantiste normalde almam gereken top yeri ödülünü vermiyor bana yardımcı olur musunuz görevi ilk defa yapmış olmama rağmen.

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Rapor edildi.

Saygılarımla.

5. ShaDe.

Selam,

Fazladan silah yerinde belirli bir sınır var o kadar top yerine sahip olmanız mümkün değil.

Saygılar.

6. ShaDe.

Selam,

Destek ekibine bilet göndermeniz gerekiyor incelemeleri için.

Saygılarımla.

7. 666 yı geçemiyorsun 3 görev yaptım silah yeri artmadı 666 kaldı

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Sorunla ilgili duyuru resmi duyurular forumu altında yapıldı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.