400-500 Bin Vuran Oyuncular

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Mєsсα`Lίnє tarafından 10 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uzun süredir oynamıyordum 1 haftadır oyundayım ama diğer oyuncuların verdiği hasarı anlayamadım. Gemim fena sayılmaz, kale yetenek fulle yakın toplar derebeyi, burç karışık seviyeli birçok buff etkin, 460 top yerim açık, 4 ıskarmozum var onuda takmama ama adam gelmiş 400-500 bin vuruyor bense 50-60 bin. Aradaki bu uçurum sayılabilecek fark nerden kaynaklanıyor ? eskiden bu oyun pvp anlamında bu kadar adaletsiz değildi, orta halliysen 50 bin rakibin full ise 100 vuruyordu gocunmuyorduk şimdi ise arada 10 kat hasar farkı var, bu fark nasıl kapanır bunu bana açıklayabilecek olana minnettar olurum, teşekkürler

2. Blue-Life

Blue-Life User

Hasar Önlemeni değil kaçınma oranını artır taşlar,genişletmeler vs kaçınma veren şeyleri tak pvp de ama adamlar full yıldırım topu yapmış, neredeyse taşları 34 seviye normaldir 400 vurmaları

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selamlar,

Oyunu uzun süredir oynamadığınız için oyunda yapılan birçok geliştirme ve değişiklikten uzak kalmışsınız doğal olarak; toplar, genişletmeler, taş seviyeleri gibi birçok etken bu duruma sebebiyet veriyor.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.