4.Seviye Asker ve Mürettebatlar

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ZaGoR-SÖK tarafından 29 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

1. Sırf para için 4.seviye asker ve 4.seviye pete takılan egitimciler icat edeildi tabiki para kazanacak oyun firması ama altyapı fizibilite çalışması oyuna en uygun yeni item ve mürettebat top eklenir cart diye 4.seviye asker ve 4.seviye pete takılan egitimciler icat edeildiben 11 yıllık oyuncuyum ufak tefek alışveriş yaparım yinede 4.seviye asker ve 4.seviye pete takılan egitimciler oyunuberbat etti iki atışta batırılıyorum. Yok böyle bir şey diyeceksinki sende al tamam ben aldım ama oyuna yeni başlayanlar gelişmeye çalışanlar onlar alsa nolur almasa nolur seafightın tek düşüncesi oyuncunun cebi olmuş.
    2. Lütfen birazda oyuncuları düşünün

-onur824- bunu beğendi.
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Yapacak bir şey yok. Günden günde gelişen bir oyun. Altyapı sorunları hakkında haklısınız. Umuyoruz ki çözecekler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.