39/1 Kurnaz Köpekbalığı Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve MelihBaba08 tarafından 10 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Yöneticiler, Yetkililer:

39 - 40 Seviye arasında ki level görevleri ve günlük görevi için ele geçirilmesi/batırılması gereken Kurnaz Köpekbalığı adlı NPC haritaya 15 dk bir ve sadece 5-6 adet atılmaktadır. Görevin özellikle günlük olduğu, reset ile birlikte sıfırlandığı, haritada çok geç saatler hariç en az 20 oyuncunun birden peşinden koştuğu bir ortamda bu görevi yapmak için ne kadar büyük bir zaman gerektiğini sevgili yetkilikerimiz bilmiyor mu? Bunu düşünemiyor mu? Herkes sınav gereklerini/günlük görevlerini yapmak isterken insanları bu kadar müşkül durumda bırakmanın amacı nedir?
    Üstelik bu NPC Admiral gemisi olmamasına rağmen niye 15 dk da bir ve kısıtlı atması amaçlanıyor?
    Kurnaz Köpekbalığı adlı NPC nin daha çok/daha sık atılmasını talep ediyorum.
    Gerçekten usandırıcı, bezdirici, üzücü adımlar atılmasına anlam veremiyorum. Yazık günah. Bu kadar emek veren insana yazık.
    Lütfen ilgili yerlere iletilsin ve ivedi çözüm bulunsun.
    İyi çalışmalar dilerim.

☆Guinevere☆ ve *-*ERDOĞAN*-* bunu beğendi.
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuyu raporlarıma ekledim.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.