30'luk ve 27.5'luk Top

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Mister_No tarafından 3 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mister_No

Mister_No User

30 luk veya 27.5 luk top bu 2 çeşit top satışı var mı varsa ne zaman oluyor? Bunu şunun için sordum top tarifleri satışı var alayım dedim ama gel gör ki içeriğine bakınca eksik olduklarından alsam da bir işe yaramıyorlar kıyamet ve alev topu yapmak için antik çerçevelerde denen 1 materyal daha isteniyor ama satışta olan paketlerin hiç birinde bu yok madem satışa koyuyorlar bari eksik koymasınlar bendede bu belirttiğim toplar yok ki parçalayıp antik çerçeve yapayım bu toplar satışa konuluyorsa bir zahmet belirtirmisiniz ne zaman olduğunu.

2. 27.5 luk altınla yapabiliyorsun 30 kiloluk topuda 27.5 kiloluk toptan çıkan malzemeyle yapabiliyorsun

3. Mister_No

Mister_No User

eyvallah sağ olasın

4. Markette bulunan toplar altınla alınıyor gene istenen malzeme, aldığın topları geri dönüştürerek kazanabilirsin.

5. Mister_No

Mister_No User

halletttim sağolun konu kapanmıştır :))

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.