30'Luk Top Tarifi Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ΛTŁΛИTĬS tarafından 8 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 30 luk top tarifi nerede bulunur , nereden alabilirim, karaborsaya ne zaman gelir, nasıl temin edebilirim. cevap için şimdiden teşekkürler.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

30'luk top için tarif gerekmiyor. Sadece gerekli malzemelere ve seviyeye sahip olduğunuz zaman üretebilirsininz.

3. sayın star oluşturuluyor kısmında üretim atölyesinde 30 kiloluk top yapmak istiyorum gerekli malzemeler ; antik çerçeveler ve paslı metal parçalar, bende mevcut, seviyem 23 ama yapamıyorum, neden yapamadığımı support a yazdım ''30 Luk top üretme tarifeniz bulunmuyor.'' yazmış. sizde diyorsunuzki ''30'luk top için tarif gerekmiyor.'' ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım kaldım. ne yapmalıyım sizce?

Son düzenlenen: 9 Mart 2020
  4. Bana kalırsa 30'luk top falan üretme şimdilik geçici olarak 27.5'luk koy sezon görevinden yapabildiklerini yap sayfaları tamamla dünya yaran top üret onları koy direk materyallerini boşuna harcama

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Geminiz incelendi ve üretebiliyorsunuz.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.