24/1 İtibar Görevi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve -KaRşIYaKaLı-[RNN] tarafından 13 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba @Star adminim ,

Geçen günde yazmıştım , yazmıştık . 3 gün geçmesine istinaden 24-1 4.görevi alamıyoruz.

Ve bu bize zaman kaybı yaptırıyor. Şuanda 240 itibar puanı kaybettirdi.

Bugünde düzelmez ve yapamazsak 320 olacak. Ve günden güne artacak.

Lütfen bunu gerekli yerlere iletirmisiniz.

Keskin kılıçlar vs almadan günlük 200 - 200 yapmaya çalışan biriyim.

Lütfen bu kaybımızı da iletebilir misiniz.

İyi oyunlar.

Önceki yazılan konular :

https://board-tr.seafight.com/threads/itibar-goerevi.93291/

https://board-tr.seafight.com/threads/milletler-toplulugu-itibari-4-goerev-sorunu.93271/

2. PRESTİJ

PRESTİJ User

milletler topluluğu itibar görevlerinin dördüncüsü, savaş köpekleri itibar görevlerinde karkinos batırmalı görevi tamamlayınca başlamakta. yani en az 28 seviye olunması gerekmekte, ayrıca savaş köpekleri görevini alabilmek için 1 adet o kale slotunda yetenek açılması gerekmekte.

3. Macellan

Macellan User

Görev yok hocam bildiğin görev verici son görevi vermem diyor.

-KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  4. PRESTİJ

PRESTİJ User

valla dostum bende aynı görevleri yapıyorum, o görev 28den önce açılmıyor. açılsada 29 lvlda yapılabilir, çünkü görevde altın sırmalı istiyor. gereken şartları sağladığınıza emin misiniz?

5. Sırtlan63

Sırtlan63 User

prestij eminim sen lvl 45 ustu degilsin bu olay lvl 45 in ustundeki olanlara oluyor yani 46-47-48-49-50 benim loncadaki arkadaslar yapabiliyor gorevi cunku onlar lvl 45 veya alti

6. 46 levelim dostum her zaman aldığım görevi vermiyor. Bari senin gibi akıllı adam yazmasın şunu. Diğer yardımların içinde buradan teşekkür ederim. Ama bu konu için yanlış anlamışsın.

7. Bende 45 levelken yapabiliyordum. 46 oldum ondan sonra kesildi itibar görevleri. @Star adminim ilettiniz mi .Böyle bir konu bence acil olarak çözülmesi lazım.

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Sorun rapor edildi. Biliniyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.