23/1 Haritası

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ⚔️Č¡ηŚ⚔️ tarafından 27 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar 23/1 haritasının bir üst haritası neden yok acaba kendim için degil düşmanım için bunun değerlendirilmesini istiyorum çünkü atlamaya çalışıyorlar sürekli bi sag bi sol yapıa yapa adamlar tükendi bunun seafight problemi olduğunu düşünmekteler bende o fikirdeyim yoksa imkansızdı batırmak. orada eger olsaydı bi üst harita batmak yerine şuan 2 kişi hala kacıyor olucaktı lütfen değerlendirin bu durumu comadorlarının elinden gelen bu idare etmemiz lazım yapıcak başka bişey gelmiyor elimizden lütfen ilgilenin bu konu ile alakalı 45 lwl kurtarmadı 46 yapın bian önce oraya harita gelmesi lazım 45 lwle sığmıadılar oynayamıyorlar yardımcı olalım...

2. *sitem*

*sitem* User

oho siz geç kalmışsınız adamlar 23 1 sag üstten yukarı atladılar bile :d

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Dalga geçmekten daha ziyade gerçek fikir ve düşüncelerin forumu burası. Bu tarz konuları açmamanız için ilk uyarımı yapıyorum. Çünkü yaptığınız provokasyon.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.