22. Level Hakkında

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve *Hsyn* tarafından 21 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *Hsyn*

*Hsyn* User

Merhaba,

Şuanda 21. seviyedim ve 22. seviyeye geçmem için 52 M tecrübe puanı istiyor benim şuan tecrübe puanım 42 M arada baya bir fark var.Güvenli bölgelerdeki tüm görevleri yaptım , normal şartlarda görevlerin hepsi yapılınca otomatik olarak tecrübe puanı tutması gerekmiyor mu ?
    Ayrıca şuana kadar hiçbir level da tecrübe puanı sormadı.

22.Seviye olabilmem için istenilen Taç miktarıda mevcut ,anladığım kadarıyla sadece tecrübe puanından dolayı geçemiyorum. Yorumlarınızı rica ederim.

2. oyunu sürekli devamlı olarak oynamasam da bu durum aslında her zaman vardı diye biliyorum sadece başlardaki levellerde tp önden gittiği için buna cok fazla dikkat etmiyoruz kaldı ki tp kısmına baktıgında 2 alan mevcut senın tp miktarın ve geçilmesi gereken tp mevcut level için 1,2,3 level iken bile bunlar mevcut o levellerde de olması normal bence.

3. *Hsyn*

*Hsyn* User

Oyundan diğer kişiler ile görüştüğümde görevleri yapınca TP tutması gerektiğini söylediler.1 hafta da 22. seviyeden 25. seviyeye geçebiliyorlar hızlı bir şekilde , oyunu sürekli oynamama rağmen aradaki 10 M tecrube puanı farkını 2 haftadır kapatamıyorum :)
    Eskiden dediğin gibiydi TP tutmuyordu biraz kasman gerekiyordu ama oyun çok fazla değiştiği için şuan için böyle bir durum olmadığını düşünüyorum.

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Özel harita oynayın :) Yanılmıyorsam 30.Seviyeye kadar TP önemli. Ondan sonrası için istemiyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.