2099 Banlı Gemiler

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ≈ŞДNS≈MΣLΣĞİM≈C¤ tarafından 8 Ağustos 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda zamanında sentinel programı kullanıldığı için banlanan çok fazla sayıda gemi bulunmakta. Server birleşiminden sonra oyuna dönmek isteyen bir çok arkadaşımız var. Fakat gemileri banlı olduğu için gemi bulamamaktalar.
    Oyuna oyuncu kazandırmak için bence sentinel yüzünden banlanan gemilerin banları kaldırılabilir.
    Saygılar..

2. bu zamana kadar nelere göz yumuldu nelere tölarans gösterildi bence bir şans daha verilip bu arkadaşları tekrardan dönmeleri gerekmektedir
    banlı oldugu sürülerde oyuna bir çok etki eden eşyalar geldi
    süresiz cezayı değiştirip agırlaştırılmış tp ep vs silme ( rütbe etki eden ) olayı ile gelmeleri kimseye bir zararı olmaz

3. o gemiler oyundan silindi nasıl geri gelecekler

-KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  4. Kullanan cezasını çeksin asla geri dönmemeli bence.

-KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
  5. Zamanında benim gemide ban yemişti.

Sonra sıfırdan bu gemiyi açtım 2011 den beri devam ediyorum.

O zamanlar çocuktuk herşeyi deniyorduk.

Fakat şuanda şükürler olsun 12 senedir sorunsuz , hilesiz kurasız bu hesapla devam ediyorum.

Yani hile kullanılmış ise , banda verilmiş ise açılmaması lazım. Aksi takdirde tüm ban yiyen gemilerin açılması lazım ki ortada haksızlık kalmasın.

Ee böyle birşeyde mümkün değil . Çünkü hiç kullanmayan adamın da hakkına daha çok girmiş olunacak.

Bence bu konu basli başına sorunlu :) direk kapatılması lazım.

6. Ayrıca bu konular üzerine de oyunda büyük sorunlar mevcut .

Botlarla ilgili öneride sunmustum. Fakat gerçekleşmeyeceğini belirtti STAR adminimiz.

Oyunun herşeyi göze alması lazım . Ki şuan bence bir tık da olsa oyuncu önerilerini dikkate alıyor. Yabancı forumlarda paylaşılan çoğu fikirleri ve düşünceleri oyuna geçiriyorlar. Eee tabi bizim önerileri de kontrol ediyorlardır.

Konu ile aşağıda konu açmıştım. Okuyabilirsiniz.

https://board-tr.seafight.com/threads/oyunun-kendi-targeti.96958/

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Böyle bir durum söz konusu değil.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.