20. Doğum Günü - Kurucular Günü! - Genel Tartışma

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 12 Mart 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bazen haritada tüm karekterler sıraya giriyor bu ne anlama geliyor ne yapmak lazım bu durumda?

2. »Zo®«

»Zo®« User

her saniye ekranda x oyuncusu şunu yağmaladı bunu yağmaladı diyor nerede ne yapıyorlar bizde yağmalayalım bilgi verir misiniz

3. panipani

panipani User

Bu duello oyun nasıl bir şey ben 2 tane zor gönderiyorum adam peş peşe 5 tane gönderiyor nasıl iş bu ?

4. Sıralama ödülü olarak verilen 20lik parça nedir? Ne işe yarıyor?

5. Geçit töreni nedir? Aktif olmuş olması gerekiyor ama girilebilecek bir yer mi çözemedim.

6. Kunt_29

Kunt_29 User

Çıkınca amiral gibi ekranda yazıyor ışınlanıp buluyorsun görev verici npcler kortej yürüyüşü yapıyor(10-15 arka arkaya ilerliyor).Arkalarına kutu atıyor onu alırsan hediye veriyor.Ben beceremedim kutuyu almayı sana bol şans.:D

guardianofsea bunu beğendi.
  7. qavrıla

qavrıla User

dogum gunu etkınlıgı degıl de, daha cok dogum sancısı etkınlıgıne benzemıs

8. enerjinin dolmasını bekle

9. Morpheuss

Morpheuss User

Bu henri de magnanime'de ki 2 adet görev sonraki fazda mı verilecek yapamıyorum görevleri?

10. Korsan zaferini nereden kasıcaz çok merak ediyorum. Bir önceki etkinlikte de sorun yaşadık çok merak ediyorum cevaplarmısınız ?

11. Selamlar @ShaDe. peki geçit töreni ne kadar sıklıkta açılıyor ve hangi haritada olursak olalım bildirim geliyor mu yoksa yakınında mı olmak lazım?

12. Cok tesekkurler hocam bilgi icin

13. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Haritaya bıraktıkları hediyeleri toplarsanız ödül alıyorsunuz.

14. ShaDe.

Pırıltılardan ve geçit törenindeki hediyelerden ödül alıyorsunuz.

15. ShaDe.

Kaptanlar ve enerjiyle alakalı.

16. ShaDe.

Jormungrowr sistemi ve korsan düellosundan.

17. ShaDe.

Hangi 2 görev? tüm görevler yapılabiliyor normalde.

18. ShaDe.

1-2 saat aralıklarında geliyor, bildirim de tüm haritalara geliyor olması lazım.

19. testtr

testtr User

Merhaba @ShaDe.

Geçit töreni güzel ancak belirli bir gruba yönelik gibi oldu. Örneğin ben 15 lv oynamayı seviyorum ama geçidin 15 lv altına gelme şansı harita sayısına istinaden çok düşük veya oyunda olduğum süre içerisinde onu yakalama şansım daha düşük.

Etkinlik başladı artık nasıl olacak bilmiyorum ama; geçit gemilerini farklı haritalara dağıtma şansları var mı? veya 1-15 15-30 30-45 45-60 ROK gibi en azından sırayla gelebilir mi? İletebilir misiniz?

İyi oyunlar,

20. ShaDe.

Konuyu bildiririm. Size de iyi oyunlar. ;)

testtr bunu beğendi.