16.sezon gemi tasarımı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ~c䮆εŁo7~ tarafından 16 Eylül 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1.soru

16.sezon gemi tasarımı taşları
    detaylı yazarmısınız
    Yüzdelik bilgi istiyorum.
    mesela örnek %33hasar %35 hasar önleme %32 zıpkın mı?
    sadece taşın türünü vermeyiniz

16.sezon gemi tasarımı taşları
    bunları bilen yazar mı?

2.soru
    16. Sezon bitimi tam olarak hangi gün ve saat?

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Altın Kartal Tasarımı
    34. Seviye - %34 Zıpkın Hasarı
    33. Seviye - %33 Kritik Hasar
    34. Seviye - 170.000 Darbe Puanı
    33. Seviye - %20 Kaçınma Şansı

Solgun Avcı Tasarımı
    35. Seviye - %17.5 İsabet Olasılığı
    34. Seviye - %34 Zıpkın Hasarı
    35. Seviye - %21 Kaçınma Şansı
    34. Seviye - 170.000 Vudu Puanı

Sezon 30 Kasım'da sona erecek.

Saygılarımla.

3. Mister_No

Mister_No User

Bu yazıyı gördüğüm için yazayım dedim 16. sezon olmuş hala dünya yaran tarifi gereksiz ne kadar ödül varsa vermeye devam ediyorsunuz ilk yıllarda cazip geliyordu sezon yapmak ama artık bu etkisini kaybetti en azından benim için şu ana kadar sezon için hiç kasılmamama rağmen 1000 e yakın çaba sikkesi oldu lakin ödül odalarını açmak içimden bile geçmiyor normalde sezon pass alır öyle açardım fakat dediğim gibi verilen ödüllerin şu an için hiç bir değeri yok niye boşuna sezon pass alayım bu 1.si diğer sebeplere gelirsek dediğim gibi ödüller hala eski buda bende bir değer taşımıyor bende zaten 35-36 taş seviyeli 500 tane 2 -1 yıldırım topu 700 tane 6. seviye derebeyi topu olan gemim varken ne diye sezon yapacağım diye uğraşayım yani demem o ki bütün ödül sisteminin güncellenip yükseltilmesi gerek nacizane görüşüm budur ki benim gibi bir sürü oyuncuda vardır emin olun.

4. ben sırf depo gereksiz 1 seviye burç topu bilmem ne yaran topu tarifi bunlar için pass almadım verdiğim paraya değmez diye

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.