13. Seviye Görevleri Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Gondol53 tarafından 13 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gondol53

Gondol53 User

14 level olmaya çalışıyorum. Görevlerden birinde 5 tane deniz ayısı kes diyor fakat deniz ayısı yok sorunu çözer misiniz?

2. Feminazi

Feminazi User

Merhaba,

13. haritada toplu şekilde bulunuyor benim gözlemlediğim kadarıyla haritanın sağ kısmında bulunuyor.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

13. Haritada bulunuyor. Kordinata gittikten sonra atıyor.

4. Gondol53

Gondol53 User

diğer konuyu kapatmıssınız ama bütün haritayı gezindim öylle bir npc veya canavar yok

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sizden bir haritada koordinata gitmenizi istiyor mu görevde?

6. kordinata gidiyoruz eyvallah sonrası birşey yok tüm haritayı 30 dk boyunca gezdim 1 tane bile yok . hata var düzeltmiyorsunuz 10 günü aşkındır. sportta yazdım hala çözüyoruz diyorlar ne çözüyorlar matematik sorusumu

OktayTR bunu beğendi.
  7. Mord_Sith

Mord_Sith User

+1

8. Mord_Sith

Mord_Sith User

admin ben hollanda serverinde oynuyorum oradada sıkıntı var görevde acaba benmi yapamıyorum kordinata gidiyorum deniz ayıları çıkmıyor 1 haftadır sürekli tekrarlıyorum olmuyor rica ediyorum bir çözüm bulun

9. Gondol53

Gondol53 User

henüz bi çözüm bulunmuş değil ?

Mord_Sith bunu beğendi.
  10. Selam,

Sayın @Star gereken şikayetlerde bulundu. Umarım en kısa süre içerisinde çözüme kavuşur.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.