0 hasar yemek

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve kexal tarafından 11 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kexal

kexal User

50 . seviye ve üstü haritalarda npclerden 0 hasar alabiliyor muyuz ? eğer alabiliyorsak değerlerimiz ne olmalı

2. OTYKEN

OTYKEN User

Hasar önlemeni yüksek tutman gerekiyor 6.seviye ıskarmoz, çevikliklik eğitimcisi,gemi taşı,pet taşları yüksek lvl olması lazım ayrıyeten eğer ergiyenin varsa 5 veya 6 seviye onları ıskarmozla birlikte harmanlarsan maksimum hasar önlemeye ulaşırsın. Sade ıskarmoz 40-49 arası iş yapıyor fakat 50 lvl haritalara geçince mecburen hasar önlemeni bir tık daha arttırmak için ergiyenle birlikte kullanman gerekiyor onun ayarını kendin yapman lazım çıkar tak maksimum hasar önlemeyi almaya çalış.Eksta bir olay yok bunun dışında

ethemuymazz bunu beğendi.
  3. kexal

kexal User

dediğim şeyin cevabı değilki bu ben 0 hasar yeme oranını sordum normal 50 nin altında %110 ile 0 hasar yiyoruz. 50 den sonra %120 yapmama rağmen hala hasar yiyorum bende merak ettim acaba 50 den sonra 0 hasar yiyor muyuz yoksa yemiyor muyuz

4. OTYKEN

OTYKEN User

140 olanlar var tanıdıklarımdan onlar yemiyor hasar ama full hesaplar kupaları full ergiyen 6 full taşlar 37 seviye falan yani ekstrem olanlar mevcut ve evet 0 yiyorlar

5. kexal

kexal User

iyi niyetli bilgilerin için teşekkür ederim ama net oranı bilen var mı?

6. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bunun için tam bir hasar önleme/kaçınma şansı söylemeyiz çünkü zırh plakası bonusu veren öğeler hasar önleme istatistiğine etki etmiyor ancak aldığınız hasarı düşürüyor yine de. Süper çelik zırh ve özel gemi taşı zırh plakası bonusu veriyor, dolayısıyla yapabileceğiniz en yüksek savunmayı yapıp bunları kullanırsanız hasar almazsınız veya çok az hasar alırsınız bazı yüksek vuran npclerden.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.