Level öneri

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve 80merkez tarafından 7 Haziran 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 80merkez

    80merkez User

    Merhabalar,
    Oyun içinde gördüğüm kadarıyla herkes birbirine saldırabiliyor. sadece koruma aldığı zaman bu geçerli değil. Aslında bir gemi kendinden en az 10 level altına sıkamasa daha iyi olmaz mıydı? bakıyorum oyunda bir gemi diğerine 400 k vuruyor , karşısındaki 50 k. bu şekilde bi değerlendirme yapılamaz mı acaba. 10 level sadece bir örnek, bu 15 te olabilir. bir diğer konu koruma aurası yulong veya safanad gibi oyun içi paralarla satılsa sanki daha iyi olur gibi. nacizane önerimdir. sevgiler saygılar.
     
    •Mafiakinq•[27]• ve Zargon bunu beğendi.
  2. 80merkez

    80merkez User

    Mesela bu 10 veya 15 level altına sıkamama olayı 30. seviye haritaya kadar geçerli olabilir. 30 üstü serbest olabilir. iyi çalışmalar dilerim.
     
    •Mafiakinq•[27]• ve Zargon bunu beğendi.
  3. NODAMAGE

    NODAMAGE User

    Seafight ekibi bu konuda senelerdir sınıfta kalıyor hiç bir çağı yakalama hareketine yeltenilmedi bile :) Egosunu tatmin etmeye çalışan eli kolu zor tutan bazı userlerde malesef güçsüz gemileri böyle bıktırıp yeni oyuncu katılımına mani oluyorlar. Aslına bakarsanız bu Bigpointe maddi zarara bile uğratan çözümü basit koruma sistemini düzeltmekle alakalı hiç adım atmamaları trajik.
     
    •Mafiakinq•[27]• bunu beğendi.
  4. Oyunun başlı başına en saçma konusu ne zamandır başlığını açsam dediğim başlık. Abi adam 50 level 10 level adama arsız, yüzsüz gibi saldırıyor neyin egosu ve kime, neyi kanıtlama çabasındasın? Adam bir atıyor gemi tek atışta batıyor. Bu kadar saçmalık olamaz. Bu adam nasıl gelişsin? Nasıl kendince biseyler yapsın bu kadar adaletsiz bir oyun olamaz. Gel gelelim eskiden oynuyordum 13 yıllık hesabım var bırakmıştım geri başladım. Bir aydır oynuyorum kristal, inci, top vs. Biseyler yaparım diye düşündüm de sonra vaz geçtim zamanına yazık bu şartlarda neyi geliştireceksin dedim . Bir haftadır da girmiyorum etkinlik vs her şey para verenler için yani bu şartlarda zor bu oyuna para basarsan 50 yıllık oyuncuyu bile silersin haritadan maalesef paraya yenik düşmüş bir oyun olmaktan öteye gidemedi. Bu şekilde devam ederse tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır..
     
  5. Moderatörlerin sanırım buraya bakıp bir cevap yazma gibi bir gayeleri bile yoktur. Bir nevi size verilen değerin yansıması. İlgilenilmeyecek madem fikir havuzu başlığını kapatın kimse de bir arayış çabasına girmesin
     
  6. ShaDe.

    ShaDe. Board Administrator Team Seafight

    Selam,

    Konu adı üstünde fikir havuzu ve öneriler bölümünde olduğu için konuyu açık bırakıp arkadaşlarımızdan gelen fikirleri ve değerlendirmeleri bekliyoruz böyle durumlarda, bu gibi durumlarda cevap yazmadığımız okumadığımız veya mesajları yetkililere iletmediğimiz anlamına gelmiyor.

    Saygılarımla.
     
  7. ShaDe.

    ShaDe. Board Administrator Team Seafight

    Selam arkadaşlar,

    Sitemlerinizde haklısınız ancak oyunda halihazırda koruma aurası sistemi mevcut ve birçok oyuncu da aura sisteminin kalkmasını istemekte, dolayısıyla herkesi memnun etmek pek kolay değil takdir edersiniz ki, ek bir değişiklik veya ekleme yapılır mı bilemiyorum ancak ileteceğim.

    Saygılarımla.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.