Gelecek

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve X(THE)^DEATH^(SHİP)X tarafından 23 May 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bigpoint ekibi zaman zaman Seafight ile ilgili fotoğraflar paylaşıyor görenleriniz olmuştur bu fotoğraflar da zaman zaman buz yanığı güllesinin, güçlendirilmiş ıskarmozların ve bazı bir kaç şeylerin güncellenmiş görsellerini görüyorum aynı şekilde Seafight'ın bazı kapak fotoğraflarında ve atlantis güncellemesi gelmeden önce farklı su animasyonu onun öncesinde gayet güzel farklı su animasyonları geliştrilmiş grafikler vb. fotoğraflar gördüm.
    Merak ettiğim oyuna böyle büyük bir 'rework' güncellemesi gelecek mi? yoksa bunlar benim gibi oyuncuları biraz gaza getirmek için sadece paylaşımlarda mı kalacak?
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    Ya da böyle bir 'rework' güncellemesi planlanıyordu ama son anda vazgeçilip sadece paket politikasına mı geçildi?
     
    {ßalßaZaaR}~[TC¤] bunu beğendi.
  2. Bu konu ile alakalı özellikle Siber savunma uzmanı, yapay zeka geliştiricisi, nanoteknoloji mühendisi, blockchain ve veri üzerine onlarca makalesi olan Bloody-Queen cevaplarsa fazlasıyla mesut olurum. Teşekkürler.
     
    ♠TheKing01♠ ve panzer.54 bunu beğendi.
  3. çAğRı

    çAğRı User

    Oyun ilk görseldeki grafikler gibi gerçekçi olabilir. biraz daha 3 boyutlu hale getirilebilir. Bununla birlikte performans sorunlarının çözümü için ciddi çalışmalar yapılmalı. Oyun bu haliyle savaş esnasında takılıyor. Aynı şey bazen rakipte olmuyor dezavantaja dönüşüyor
     
  4. ShaDe.

    ShaDe. Moderator Team Seafight

    Selam,

    Bahsettiğiniz gibi bir çalışmanın yapılıp yapılmayacağı ile bir bilgi gelmedi ve düşük bir ihtimal gibi gözüküyor maalesef.

    Saygılarımla.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.