Ejderha Kaplumbağanın Çağırısı 2024

Konusu 'Etkinlik SSS' forumundadır ve Star tarafından 6 May 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Star

    Star Board Administrator Team Seafight

    Ejderha Kaplumbağanın Çağrısı

    fb_ad_turtle_event_2024.jpg
    7 Mayıs - 28 Mayıs arası sürecek etkinlik

    Ejderha Kaplumbağanın Çağrısı etkinliği şunları içerir:
    · Tabii ki Cassiopeia!
    · Çeşitli temel NPC’ler ve amiraller
    · Cassiopeia’nın Gücü Sunucu hedefi
    · Yeni: Draco Chelonia’yı Kurtar
    · Lonca vs Lonca Grup haritası: “Kabuk Kırıcı”
    · “Lonca haritası”: “Cassiopeia Kaosu”
    · Birden fazla sıralama
    · Normal, Atlantis, günlük ve gizli görevler dâhil olmak üzere görevler
    · Etkinlik sandıkları ve Atlantis sandıkları
    · Ejder kaplumbağa follukları
    · Etkinlik karaborsası

    Etkinlik hangi tarihlerde olacak?
    Etkinlik 7 Mayıs öğlen 12’de başlayacak ve 28 Mayıs öğlen 12’de sona erecek. Bu süre içerisinde daha fazla görevin sunulacağı ikinci bir faz başlayacak, bu yüzden görev vericileri ziyaret etmeyi unutmayın!
    “Kabuk Kırıcı” Lonca vs Lonca Haritası, 10-12 Mayıs, 17-19 Mayıs ve 24-26 Mayıs tarihleri arasında her gün farklı saatlerde kısa süreliğine oynanabilir olacak.

    Etkinlik genel olarak nasıl ilerleyecek?
    Denizlerde 8 etkinlik gemisi avlayabileceksiniz: Kopartan Kaplumbağa, Kanlı Çene, Kaplumbağa Terbiyecisi, Kaplumbağa Yağmacısı, Kaplumbağa Ezici, Kabuk Ezici, Gaga Çene Katili ve Yok Edici.
    Ayrıca Cassiopeia, 8 haritada (5, 17, 23/2, 29, 31/2, 31/2, 36/2, 43/1 ve 48/1) ve her “Lonca Haritası”: “Cassiopeia Kaosu”nda da bulunmaktadır
    Cassiopeia’ya verilen her hasar, günlük “Cassiopeia’nın Gücü” hedefine etki eder. “Cassiopeia’nın Gücü”nü elde etmek için sunucudaki diğer tüm oyuncularla birlikte Cassiopeia’ya günlük belirli bir miktarda hasar vermeniz gerekir (gün, sunucu saatine göre öğlen 12’de başlar).
    Cassiopeia, her türlü cephaneyle vurulabilir.

    Cassiopeia’nın Gücü nedir?
    Bir sunucu “Cassiopeia’nın Gücü”nü elde ettiğinde, Kaplumbağa Terbiyecisi ve Kaplumbağa Yağmacısı gemilerinin ortaya çıkma oranı artar, Kopartan Kaplumbağa ve Kanlı Çene gemilerinin ortaya çıkma oranları azalır.
    Dahası, Ejder Kaplumbağa Folluklarının darbe puanları azalır. Bu sayede yok edilmeleri daha kolay olur. Yumurtaların ve etkinlik sandıklarının içerikleri de artar.
    Tüm etkinlik gemileri daha iyi ödüller kazandırır.
    “Lonca haritası”: “Cassiopeia Kaosu”, yalnızca Cassiopeia’nın Gücü etkinken açılabilir.

    Hangi cephane temel etkinlik gemilerine ekstra hasar verir?
    Kabuk Kırıcı cephane ve Kabuk Kırıcı Torpidolar, tüm etkinlik gemilerine ve denizaltılarına karşı daha fazla hasar verir.

    Draco Chelonia’yı Kurtar nasıl işliyor?
    Draco Chelonia her bölgede sık sık ortaya çıkacak. Ancak çeşitli gemiler tarafından avlanıyor olacak. Değerli ganimetler kazanmak için Draco Chelonia’yı avlayan gemileri öldürmeniz yeterli! Maalesef avcı gemiler başarılı olursa pek kayda değer bir ganimet elde edemeyeceksiniz.

    Etkinlik gemilerinden ne gibi ödüller kazanabilirim?
    · Kaplumbağa Yağmacısı:
    o Verdiğiniz hasar miktarına göre TP ve Işık Yayan ruhlar ile ödüllendirilirsiniz. Cassiopeia’nın Gücü etkinken aynı zamanda daha fazla Işıldayan Ruh kazanma şansınız da vardır.
    o Son atışı yapan oyuncu Kristaller, Ejderha Külçeleri, Korsan Çivisi veya İmparatorluk Talk Pudrası kazanır.

    · Kanlı Çene:
    o Ne kadar hasar verdiğinize bağlı olarak TP, Lanetli ruhlar veya Etkinlik puanlarıyla ödüllendirilirsiniz. Cassiopeia'nın Gücü aktif olduğunda, daha fazla Lanetli Ruh, Kabuk Kırıcı Cephane veya Kabuk Kırıcı Torpido alma şansı da vardır.
    o Son atışı yapan oyuncunun Antik Nişan alma şansı az da olsa vardır.

    · Kabuk Ezici:
    o Verdiğiniz hasar miktarına göre TP ve İnciler, Taçlar, Yulong veya Safanad sikkeleri ile ödüllendirilirsiniz. Cassiopeia’nın Gücü etkinken aynı zamanda daha fazla İnci, Taç, Yulong, Safanad sikkesi veya Orikalkum kazanma şansınız da vardır
    o Son atışı yapan oyuncu, küçük bir şansla Avcı Kaplumbağa Tasarımı (Yedek Ödül: Safanad) veya Abis Koparanı Denizaltı (Yedek Ödül: Taçlar) kazanma şansına sahip olur.

    · Kaplumbağa Terbiyecisi:
    o Verdiğiniz hasar miktarına göre TP, Işık Yayan ruhlar, taçlar veya yulong sikkeleri ile ödüllendirilirsiniz.
    o En çok hasar veren oyuncu Kristaller kazanır, küçük bir ihtimalle antik nişan kazanma şansı vardır.

    · Gaga Çene Katili:
    o Verdiğiniz hasar miktarına göre TP ve İnciler, Taçlar, Yulong, Safanad Sikkeleri veya Etkinlik Puanları ile ödüllendirilirsiniz. Cassiopeia’nın Gücü etkinken, verdiğiniz hasar miktarına bağlı olarak, aynı zamanda daha fazla İnci, Taç, Orikalkum, Safanad veya Yulong Sikkesi kazanma şansınız da vardır.
    o En çok hasar veren oyuncu, küçük bir şansla Yulong, Avcı Kaplumbağa Tasarımı (Yedek Ödül: İnciler) veya Abis Koparanı Denizaltı Tasarımı (Yedek Ödül: İnciler) alma şansına sahip olur. Cassiopeia’nın Gücü etkinken en fazla hasarı veren oyuncu (en az %5 olmak üzere) Kraliçe’nin Nimeti'ni kazanır.
    o Cassiopeia’nın Gücü etkinken son atışı yapan oyuncu Yulong, Akrep Tasarımı (Yedek: Taçlar), Balista Tasarımı (Yedek: Taçlar) veya Mancınık Tasarımı (Yedek: Taçlar) kazanır.

    · Kopartan Kaplumbağa:
    o Verdiğiniz hasar miktarına göre TP ve Lanetli ruhlar ile ödüllendirilirsiniz. Cassiopeia’nın Gücü etkinken aynı zamanda daha fazla Lanetli Ruh, Kabuk Kırıcı Cephane ve Kabuk Kırıcı Torpido kazanma şansınız da vardır.

    · Kaplumbağa Ezici:
    o Verdiğiniz hasar miktarına göre TP, Lanetli Ruhlar, Işık Yayan Ruhlar, İnci, Taç, Safanad Sikkeleri, Yulong Sikkeleri, Kabuk Kırıcı Torpido veya Orikalkum ile ödüllendirilirsiniz.
    o Son atışı yapan oyuncu Kristaller kazanır.

    · Yok Edici:
    o Verdiğiniz hasar miktarına göre TP ve İnciler, Taçlar veya Yulong ile ödüllendirilirsiniz. Cassiopeia’nın Gücü etkinken, verdiğiniz hasar miktarına bağlı olarak, aynı zamanda daha fazla İnci, Taç, Orikalkum veya Yulong Sikkesi kazanma şansınız da vardır.
    o En çok hasar veren oyuncu, küçük bir şansla İnciler, Azure Oluşumu görev nesnesi veya Avcı Kaplumbağa Tasarımını kazanabilir. (Yedek Ödül: taçlar)
    o En az %1 olmak üzere en fazla hasarı veren oyuncu Kraliçe'nin Nimetini alacak. Cassiopeia'nın Gücü aktif olduğunda, en fazla hasarı (en az %1) veren oyuncunun, Kaptan Sandığı, Şans Kurabiyesi, Ejderha ateşi Seviye 2, Taureau Tılsımı, Poseidon'un Tacı veya Orikalkumu alma şansı vardır.
    o En az %2 olmak üzere en fazla hasarı veren oyuncunun az da olsa Azure Oluşumu alma şansı vardır.

    · Kilit Çene:
    o Verdiğiniz hasar miktarına göre TP veya İnciler ile ödüllendirilirsiniz. Cassiopeia’nın Gücü etkinken, verdiğiniz hasar miktarına bağlı olarak, aynı zamanda daha fazla İnci, Taç veya Yulong Sikkesi kazanma şansınız da vardır.
    o En çok hasar veren oyuncu, küçük bir şansla Yulong Sikkeleri kazanma şansına sahiptir.
    o Cassiopeia’nın Gücü etkinken en fazla hasarı veren oyuncu (en az %5 olmak üzere) Kraliyet Nimeti’ni alır.

    · Av Gemileri:
    o Verdiğiniz hasar miktarına göre (en az %30 olmak üzere) TP, İnciler veya Etkinlik Puanları ile ödüllendirilirsiniz. Cassiopeia’nın Gücü etkinken, verdiğiniz hasar miktarına bağlı olarak, aynı zamanda daha fazla İnci, Taç veya Yulong Sikkesi kazanma şansınız da vardır.
    o En çok hasar veren oyuncu Yulong Sikkeleri kazanır.

    · Ejderha Kapan Kaplumbağa:
    o Verdiğiniz hasar miktarına göre TP ile ödüllendirilirsiniz.

    · Deprem Golemi:
    o Verdiğiniz hasar miktarına göre TP ve İnciler, Taçlar, Safanad, Yulong Sikkeleri veya Orikalkum ile ödüllendirilirsiniz.
    o En çok hasar veren oyuncu, Kabuk Kırıcı Cephane veya Yulong sikkeleri ile ödüllendirilir.
    o Son atışı yapan oyuncu, Orikalkum veya Yulong Sikkeleri ile ödüllendirilir.

    · Kasırga Golemi:
    o Verdiğiniz hasar miktarına göre TP, Taçlar, Safanad, Yulong Sikkeleri veya Orikalkum ile ödüllendirilirsiniz.
    o En çok hasar veren oyuncu, Kabuk Kırıcı Cephane veya Yulong sikkeleri ile ödüllendirilir.
    o Son atışı yapan oyuncu, Orikalkum veya Yulong Sikkeleri ile ödüllendirilir.

    Ejder kaplumbağa yuvalarında ne var?
    Ejder Kaplumbağa folluklarının Zıpkınla vurulması gerekir. Son atışı yaparsanız Ejder Kaplumbağa folluklarından Derebeyi - 5. Sv., Kabuk Kırıcı cephane, Kabuk Kırıcı Torpido, Gözcünün Bilgisi, Kristaller ve Derebeyi - 3. Sv. gibi eşyalar ve daha fazlasını elde edebilirsiniz.
    Eğer sunucunuzda Cassiopeia’nın Gücü etkinse Ejder Kaplumbağa folluklarının Darbe Puanı azalır ve Lanetli Ruhların yanı sıra Kabuk Kırıcı cephane, Kabuk Kırıcı Torpido, Zıpkın - 4. Sv., Derebeyi - 4. Sv., Sıra Dışı Onarma Aletleri, Kristaller ve daha fazlasını kazanabilirsiniz.

    Etkinlik sandıkları ne içerir?
    Etkinlik sandıklarında Kabuk Kırıcı cephane, Kabuk Kırıcı Torpidolar, Kristaller, Gözcünün Bilgisi, Ejderha Ateşi - 2. Sv. ve aksiyon eşyaları gibi pek çok işe yarar eşya bulabilirsiniz. Eğer sunucunuzda Cassiopeia’nın Gücü etkinse aynı zamanda Işık Yayan Ruhlar kazanır ve Süper Çelik Zırh 36, Kana Susamışlık ve bazı diğer eşyaları kazanma şansına da sahip olursunuz.

    Atlantis sandıkları neleri içerir?
    Etkinlik sandıklarında Zehir/Kabuk Kırıcı/Elemental Torpidolar, Sıra Dışı Aletler, Chi Chi Çubukları, Torpido Operatörü 2. seviye, Ejderha Ateşi 2. seviye, Marko/Amarax/Mombu 3. seviye Planları ve daha birçok faydalı eşya bulabilirsiniz.

    Etkinlik sıralaması için hangi ödüller mevcut?
    Biri günlük, diğer dördü etkinliğin sonunda ödüllendirilmek üzere 3 sıralama vardır.
    Etkinlik sonu ödülü
    RütbeÖdül
    1 - 5· 15 Derebeyi - 5. Seviye
    · 2 Ender Onarma Aleti
    · 1 Akrep Bonus Haritası
    · 8 Kraliyet Nimeti
    · 1 İlahî Ganimet Kesesi
    6 - 20· 8 Derebeyi - 5. Seviye
    · 5 Burç - 6. Seviye
    · 1 Ender Onarma Aleti
    · 1 Balık Bonus Haritası
    · 6 Kraliyet Nimeti
    21 - 50· 6 Derebeyi - 5. Seviye
    · 1 Ender Onarma Aleti
    · 3 Burç - 6. Seviye
    · 1 Balık Bonus Haritası
    · 4 Kraliyet Nimeti
    51 - 100· 4 Derebeyi - 5. Seviye
    · 2 Burç - 6. Seviye
    · 1 Ender Onarma Aleti
    · 1 İkizler Bonus Haritası
    · 2 Kraliyet Nimeti
    5 karışık· 3 Derebeyi - 5. Seviye
    · 1 Ender Onarma Aleti
    · 1 İkizler Bonus Haritası
    Günlük Sıralama
    SıralamaÖdül
    · 15.000 Kabuk Kırıcı Cephane
    · 150 Kabuk Kırıcı Torpido
    · Terazi Bonus Haritası
    · 2 Derebeyi - 5. Seviye
    · 2 Burç Topu - 5. Sv.
    · 2 Sıra Dışı Onarma Aleti
    · Zarif Kaplumbağa Gemi Tasarımı (Yedek Ödül: Derebeyi - 4. Sv.)
    • Derin Deniz Koparanı Denizaltı Tasarımı (Yedek Ödül: Derebeyi - 4. Sv.)
    2 - 5.· 10.000 Kabuk Kırıcı Cephane
    · 100 Kabuk Kırıcı Torpido
    · Kova Bonus Haritası
    · 1 Derebeyi - 5. Seviye
    · 1 Sıra Dışı Onarma Aleti
    6 - 10.· 5.000 Kabuk Kırıcı Cephane
    · 50 Kabuk Kırıcı Torpido
    · Boğa Bonus Haritası
    · 3 Burç Topu - 5. Sv.
    · 1 Sıra Dışı Onarma Aleti
    11-100· 5.000 Kabuk Kırıcı Cephane
    · 50 Kabuk Kırıcı Torpido
    · 100 Kristal
    · 2 Burç Topu - 5. Sv.
    · 1 Sıra Dışı Onarma Aleti
    101-200· 5.000 Kabuk Kırıcı Cephane
    · 50 Kabuk Kırıcı Torpido
    · 50 Kristal
    · 1 Burç Topu - 5. Sv.
    · 1 Sıra Dışı Onarma Aleti
    201-300
    (ama en az 500 bin hasar)
    · 5.000 Kabuk Kırıcı Cephane
    · 50 Kabuk Kırıcı Torpido
    · 10 Kristal
    · 500 Ejderha Barutu
    Kaplumbağa Çılgınlığı Sıralaması
    SıralamaÖdülTasarım için Yedek Ödül
    1
    • Zarif Kaplumbağa Gemi Tasarımı
    • Derin Deniz Koparanı Denizaltı Tasarımı
    • Altın Kaplumbağa Ustası Lonca Simgesi
    • 3 Derebeyi - 4. Seviye
    • 5 Ender Onarma Aleti
    • 1 Akrep Bonus Haritası

    • 2 Derebeyi - 4. Seviye
    • 1 Ender Onarma Aleti
    2
    • Zarif Kaplumbağa Gemi Tasarımı
    • Derin Deniz Koparanı Denizaltı Tasarımı
    • Gümüş Kaplumbağa Ustası Lonca Simgesi
    • 3 Derebeyi - 3. Seviye
    • 4 Ender Onarma Aleti
    • 1 Akrep Bonus Haritası

    • 2 Derebeyi - 3. Seviye
    • 1 Ender Onarma Aleti
    3
    • Zarif Kaplumbağa Gemi Tasarımı
    • Derin Deniz Koparanı Denizaltı Tasarımı
    • Bronz Kaplumbağa Ustası Lonca Simgesi
    • 3 Derebeyi - 2. Seviye
    • 3 Ender Onarma Aleti
    • 1 Akrep Bonus Haritası

    • 2 Derebeyi - 2. Seviye
    • 1 Ender Onarma Aleti
    4-10
    • Zarif Kaplumbağa Gemi Tasarımı
    • Derin Deniz Koparanı Denizaltı Tasarımı
    • 3 Derebeyi - 2. Seviye
    • 3 Ender Onarma Aleti
    • 1 Akrep Bonus Haritası

    • 2 Derebeyi - 2. Seviye
    • 1 Ender Onarma Aleti
    11-20
    • 3 Burç - 4. Seviye
    • 3 Sıra Dışı Onarma Aleti
    • 1 Akrep Bonus Haritası
    “Lonca haritası”: “Cassiopeia Kaosu” nasıl çalışıyor?
    ”Cassiopeia Kaosu”, loncalara özel bir haritadır ve yalnızca lonca üyeleri tarafından erişilebilir. Cassiopeia’nın Gücü sunucuda etkinken, şu aksiyon eşyasını kullanarak erişilebilir: “Kaplumbağa Kitabı”. Lonca arkadaşlarınla birlikte Cassiopeia’yı haritada bulup hasar vererek “Büyük Av Hayvanı Avcısı” sıralamasına ve günlük “Cassiopeia’nın Gücü” hedefine katkı sağlayabilirsin. Cassiopeia’ya verilen her 100.000.000 hasar, 20 Kanlı Çene, 20 Kaplumbağa Yağmacısı veya 1 Kabuk Ezici ve 1 Kilit Çene’nin “Cassiopeia Kaosu”nda ortaya çıkmasına neden olur. “Cassiopeia Kaosu”, haritada hiç oyuncu kalmadığında ya da “Cassiopeia’nın Gücü” etkin olmadığında yok olur.

    “Kaplumbağanın Yuvası” grup haritası nasıl çalışıyor?
    Yeteri kadar Büyülü nişan topladığında Güvenli Liman’daki Alexandro ile görüşerek “Kaplumbağanın Yuvası” grup haritasına erişebileceksin.
    Oynamak istediğin rolü seçtikten (Ateş, Toprak, Hava, Aşk, Su) ve takım dolduktan sonra “Kaplumbağanın Yuvası” grup haritasına ışınlanırsın.
    Grup haritasının amacı “Deniz Fenerini” NPC dalgalarından mümkün olduğunca uzun süre korumaktır. Grup haritasına ışınlandığında Kuleler inşa etmek (rolüne bağlı olarak: Ateş Kulesi, Toprak Kulesi, Hava Kulesi, Aşk Kulesi, Su Kulesi) ve yükseltmekte kullanılabilecek (görev sistemi aracılığıyla kuleler birer görev vericidir) belirli sayıda “Element Çekici” edinirsin. Kulelerin etkileri farklı farklıdır (normal hasara ek olarak):
    Her dalga sonunda Element Çekici, İnciler, Taçlar, Yulong ve Safanad Sikkeleriyle ödüllendirilirsin. Grup haritası, “Deniz Feneri” battığında sona erer. “Deniz Feneri”nin kaç dalgadan kurtulduğuna bağlı olarak, sıralama puanları ile ödüllendirilip normal haritalara geri gönderilirsin. Kalan tüm Element Çekici de envanterinden kaldırılır.

    Yeni lonca vs lonca grup haritası “Kabuk Kırıcı” nasıl çalışıyor?
    “Kabuk Kırıcı” haritasında heyecan verici bir Lonca vs Lonca mücadelesi mi arıyorsunuz? Lonca arkadaşlarınızla güçlerinizi birleştirin ve başlamak için Güvenli Liman’da Alexandros’la konuşun.Oyuna girdiğinizde kırmızı ya da mavi takıma atanacaksınız. Amacınız, düşman takımın kaplumbağasına saldırarak takımınızın kaplumbağasını korumaktır. Hasar sayacını ilk dolduran takım oyunu kazanır veya zaman sınırına ulaşıldığında hasar sayacını en fazla dolduran takım kazanan ilan edilir. Ödül almaya hak kazanmak için düşman kaplumbağaya en az %5 hasar vermeniz gerektiğini unutmayın. Rakip takımın kaplumbağasına hasar verdikçe üç hasar eşiğinden geçeceksiniz. Birinci ve ikinci eşikleri geçtikten sonra karşı takımın kaplumbağasını savunmak için NPC’ler ortaya çıkar. Üçüncü eşiği geçtiğinizde takımınız, size fazladan top hasarı veren bir güçlendirme kazanır. Maç tamamlandığında loncanız sıralama puanlarıyla ödüllendirilir. Her oyuncu için lonca, katılım puanlarının yanı sıra fazladan zafer puanı alır. Scylla veya Charybdis’e çok yaklaşmamaya dikkat edin çünkü sizi anında batırabilirler! Eğer ölürseniz haritada yeniden doğacak olsanız bile her öldürüldüğünüzde artan bir debuff alırsınız! O hâlde neyi bekliyorsunuz? Korsan arkadaşlarınızı toplayın ve zafer için heyecan verici bir savaşta Scylla veya Charybdis ile güçlerinizi birleştirin!

    Etkinlik sırasında görevler olacak mı?
    Evet.
    Nautica (Faz başına Görev):
    7 görev olacak (6 normal ve 1 günlük)
    Atlantis (Faz başına Görev):
    4 görev olacak (3 normal ve 1 günlük)
    Etkinlik sırasında gizli görevler olacak.
    Günlük görevler, her öğlen 12’de (Yerel Sunucu Saati) yenilenecek.

    Hangi yeni tasarımları kazanabilirim/satın alabilirim?
    · Avcı Kaplumbağa Gemi Tasarımı (olası ganimet)
    · Derin Deniz Koparanı Denizaltı (olası ganimet, Sıralama Ödülü)
    · Abis Koparanı Denizaltı Tasarımı (olası ganimet)
    · Zarif Kaplumbağa Gemi Tasarımı (Sıralama Ödülü)
    · Caballos Gemi Tasarımı (etkinlik tamamlama)

    Etkinlikten sonra etkinlik anahtarlarıma, Lanetli ve Işık Yayan Ruhlarıma, Büyülü Nişanlarıma ve Kaplumbağa Kitaplarıma ne olacak?
    Etkinlik anahtarları, normal sandık anahtarlarıyla, Lanetli ve Işık yayan ruhlar da Kabuk Kırıcı cephane veya Kabuk Kırıcı Torpidolarla takas edilecek.