behamothun tilsimi

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve ALPEREN-TR tarafından 24 Nisan 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ALPEREN-TR

    ALPEREN-TR User

    herkese iyi oyunlar ara vermistim yeniden başka serverden sifirdan basladim yaklasik 2 aydir oynuyorum gemimi nerede ise orta seviyeye getirdim .daha once isik tilsiminda oynuyordum yaklasik 10 gundur top vermemeye başladı ,sagolsun soruma cevap verildi level atladim simdi 20 level oldum behamothun tilsiminda 100 yakin gemi kestim konfeti güllesi verdi 5 tane top yukseltmesi verdi bu normalmi cekirdegi yapmak icin top lazim o toplari nereden bulacagiz yeni baslayanlar icin normalmi bu yoksa gemide bir ayar bir seymi var ?
     
  2. ShaDe.

    ShaDe. Moderator Team Seafight

    Selam,

    Seviye atladıkça ve tecrübe puanınız yükseldikçe tılsımlardan top alma ihtimaliniz azalıyor ve bir süre sonra alamıyorsunuz veya şans oldukça fazla düşüyor bildiğim kadarıyla.

    Saygılarımla.
     
  3. ALPEREN-TR

    ALPEREN-TR User

    o zaman sizin yazdığınızdan anladigim oyuna yeni baslayanlar icin hic bir avantaji yok bu oyunun;peki benim sorum yeni baslayanlar bu cekirdekleri nasil yapabilir herhangi bir yolu varmi pazarda satılıyor mu ?
     
  4. ShaDe.

    ShaDe. Moderator Team Seafight

    Çekirdek yapmak oldukça zor halihazırda, yalnızca starjüt çekirdeğini fulleme imkanınız var.

    Saygılarımla.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.