Fiyat Politikası

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve pegasus-aft tarafından 8 Aralık 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuncuların Geliştiricilere Soruları ve Cevapları

    S6-) Ayrıca ödeme oranlarında da düzeltmeniz gereken şeyler var. Ekonomiyi baz alıp derine indiğinizde, Portekiz, Litvanya ve Latin Amerika Ülkeleri olarak Fransa, Türkiye, Almanya ve Macaristan'a oranla fazla ödeme yapıyo


    Allah aşkına neye göre bu kaınya varıldı.
    Nasıl oluyor da euro bölgesin de olan ülkelerden Portekiz,Litvanya vs ülkeler Türkiye'ye göre daha fazla ücret ödemektedir artı bu ülkelerde ki oyunculara göre Türk oyuncular daha fazla olmasına rağmen Türk oyunculara 2 yüzlülük yapıldığı apaçık ortada ve bu konu da göründüğü üzere Türk yöneticilerimiz Türk oyuncuları savunmadıkları gözükmekte.
    Ayrıca şu vaziyette dahi Portekiz,Litvanya ve aynı grup ülkelerle kabul edildiğimiz ülkelerden olan Fransa,Almanya,Macaristan ve hatta ABD ülkelerin de oynayan oyuncular biz Tük oyunculara göre bile gene de ucuz alışveriş yapmakta ve biz şuan en pahalı paketi alamadığımız gibi yabancı oyuncular bizlere göre aşırı derece de ileri de olacak şekil de hesaplarını doldurdular.


    Şimdi Türk yöneticilerine soruyorum daha doğrusu Türk oyunculardan sorumlu olan en üstte ki admine sorum şu acaba Türk oyuncularının haklarını savunacak ve onların sorunlarını dinleyecek ne yapmaktadır. Eski adminler Türk oyuncuları her yerde dinlemekteydi ama şuan chat de dahi hiçbirşekil de hakaret vari kelime yazılşmadığı halde anın da işlem yapmaktalar ancak ingilicze chat de adamlar her gün tavuk,aptal vs kelimeler yazdıkları halde hiç işlem dahi yapılmamakta ama aynısı Türk oyuncular yapınca nerede olursa olsun işlem yapılmakta. Bırakın oyunu Discorda ki resmi @seafight sunucun da dahi Türk oyuncular için bile oda yok onu da geçtim Türkçe bile açıklama yapılmamakta.



    Yazacak çok şey var ama hiçbirşekil de dikkate bile alınmıyacağı için şu yazıları yazmam bile boşuna olduğu biliyorum ama belki bir açıklama yapılır umudu ile genede yazdım. Dediğim gibi hiç bir şekil de dikkate alacağınızı beklemiyorum ama neyse.

    :D:D:D:D:D:D:D:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
     
    ǤØĿØVЦ$Ц♏ ve supremex bunu beğendi.
  2. Hedef 2023 o zaman belli olacak djadsjksdj
     
  3. REİS*38

    REİS*38 User

    Türk Takımının 10 sene önceki gücü artık yok. Ne kadar çok oyuncu o kadar çok yetki gibi bir politika izleniyor. @Star ve @Bigpatron Bu durumu onaylayacaktır. (TR takımının 10 sene önceki gücünün neden kaybedildiğini detaylı açıklar belki...)
     
  4. supremex

    supremex User

    +1 hacım
     
  5. yetkililere ileteceğiz...
    bilgimiz yok...
    bizim de yapacağımız bir şey yok...
    supporta yazınız...
    bilgi geldiğinde açıklama yapacağız...
    forumu takip ediniz...

    vs vs başka bir cevap beklemiyorum artık forum yetkililerinden :)
     
  6. Ben forum yetkililerinden bahsetmedim. Ben burda Türk adminlerinden bahsediyorum isim vermek istemiyorum. Artık ne halleri varsa görsünler.
     
  7. Sadece kendileri haklı ve bu doğrultuda istediklerini yapıyorlar.
     
  8. semert

    semert User

    Görünene o ki ve maalesef ki iletilme ile hiçbir şey değişmiyor sayın adminler.. en azından hayır değişme yok böyle kalacak diyebilirsiniz hem belki insanlar da medet ummadan yollarına devam ederler :)
     
  9. neden seafight yi braktın diye maile mesaj geliyor bir de oyunu mahvettiniz bu fiyat politikanız ve deniz altı çıkartarak.
     
  10. Millet arada bir gireyim stres atayım 1 2 paket alayım diye oynuyor cogu insan yani arkadaşın dedigi gibi ne discord ne forumdan bilgi paylasımı yok degişmicekse söyleyinde millet başka oyuna yönlensin :D
     
    TiryakiHasan bunu beğendi.
  11. mks705

    mks705 User

    bilerek yapıyorlar milleti çıldırtıyorlar. ve dahası parası olan alsın parası olmayan fakir yaşamasın almasın mantığı ile hareket ediyorlar. !!!
     
  12. son 6 yıldır 2-3 ay oynayıp 1 yıl ara veriyorum . yine 1 oldu oyunu bıraktım. eğlenceli pek bir yanı kalmadı ilerde belki yine 2-3 ay oynar bırakırım en güzeli diğer oyun plartformlarına geçmeniz hiç değilse orda satın aldıgınız oyunları oynadıkca oyun itemleri hediye ediyorlar pazarda satıyorsunuz yeni oyun alıyorsunuz. 3 kuruş harcadım 80 küsür tane oyunum var gece bizim hop hop hop ne yazıkki forum kuralları adı altında özgürce konuşmamıza bile engel olan bir sistem var modern köle olmayın
     
    supremex bunu beğendi.
  13. Star

    Star Board Administrator Team Seafight

    Selam,

    Soru oyuncu tarafından soruldu. Cevap kısmı programcının cevabı ;)
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.