Debuff

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ANGEL_PRETTY tarafından 8 Nisan 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kullanmadığım halde yakalandım gemi 9 senelik ufak gemi hadi bir kere tp leri elit puanı aldınız ya ikincisi nedir bu nasıl bir saçmalık zaten toplam tp 7 milyar lütfen bir açıklama getirilsin.
    2022-04-08 12:24:41
    788529486 x Elit Puan kaldırıldı. Nedeni: Yönetici rezervasyonu.
    2022-04-08 12:24:41
    2366213575 x Tecrübe Puanı kaldırıldı. Nedeni: Yönetici rezervasyonu.
    2022-04-07 15:47:28
    24890450 x Elit Puan kaldırıldı. Nedeni: Yönetici rezervasyonu.
    2022-04-07 15:47:28
    74691085 x Tecrübe Puanı kaldırıldı. Nedeni: Yönetici rezervasyonu.
     
  2. baba34_foo

    baba34_foo User

    adamın toplam tpsi 7,6milyarmış zaten onunda 2,4 milyarı alınmış. Levelini de düşürseydiniz ya böyle az olmuş
     
    ANGEL_PRETTY bunu beğendi.
  3. BigShip*

    BigShip* User

    Yeter ya kurban oldugum 2 defa tp silinmes aynisi banada oldu abi ne kadar kastik ki 1.4 miliard tp aylik siralamam vardi 2 defa tp silindi bu kadar da olmaz ya adamlar 7 24 bota cogu serverlerde bisey olmuyo tum etkinlik boyunca 700 milion tp falan kastim geldi bide benim tp silindi bu kadar da olmaz ya resmen rezilik bu benimde 9 10 miliard silindi totalde oyunu brakiyorum bu saten sonra bidaha oynamam girsin adminler ilk once dogru duzgun sistemi calistirsin para yatiranlarda dahil oyuna su oyuna verdigim emekler haram zikim olsun diyecek baska bisey bulamiyorum
     
  4. çok saçma etkinlikten gelen tpler ve elit puanların silinmesi en mantıklısı idi gidipte 10 yıldır oynıyan adamın 10 yıl içinde kastıgı tp yi alıyorsunuz nasıl bir sistem bazıları pushing bile yapmadıgı halde tp elit puan silinmiş yanı bot bile kullandıgın için tp ve elit puanı silmişler %80 gözden kaçmış umarım gerekilenler yapılır
     
    ANGEL_PRETTY bunu beğendi.
  5. aynı anda 3-4 gemi açıp bir kısmını sisteme bağlar diğer geminle de şifa yaptıysan debuff alıp tp / ep silinmesi gayet normal.
     
    ``TrOguzzz`` bunu beğendi.
  6. diazem

    diazem User

    Ben şahsen oyunu bırakmayı düşünüyordum zira buda tuzu biberi oldu şifa yapmayıp normal görevler ve etkinlik gemilerinden kasarak kazandığım TP gözlerine battı ki 13 yıllık hesaptan dünyanın tpsi silindi bu ne saçmalık velhasıl uzatmayacağım sevdiklerimizden, zamanımızdan, maddiyat ve maneviyatımızdan kaybettiklerimize karşılık bu oyunu bırakmak yakışır bundan böyle benim için seafight bitmiştir.
     
  7. id numaranı ver arada sırada casuslucam bakalım bırakmışmısın :D ama başka gemiyle girme hee :D
     
  8. bot kullanam ban yiyem sonrada forumda haksızlık diye ağlıyam oyunu bırakıyosanız da selametle
     
  9. Ben yıllardır bu oyunu oynayan birisi olarak her ay başında genel olarak gemimdeki mevcut tp ve sıralama resmini cep telefonum ile çekmekteyim aşağıdaki kanıtını da sunduğum şekilde gemimdeki mevcut tp ve sıralaması görebilirsiniz. Etkinlik 16 mart tarihinde başladı ve benim en son çektiğim resim 14 martta ve varolan tp 41.879.287.634 etkinlik bitiminde tam hatırlamıyorum ama 44 milyar civarında idi. Debuff verdiniz eyvallah aşağıdaki gibi de tp sildiniz ona da eyvallah.
    2022-04-07 15:47:51
    252197254 x Elit Puan kaldırıldı. Nedeni: Yönetici rezervasyonu.
    2022-04-07 15:47:51
    450609999 x Tecrübe Puanı kaldırıldı. Nedeni: Yönetici rezervasyonu.
    2022-04-07 15:35:54
    Yakaladım! 2022-04-21 15:35:54 tarihine kadar dolu. Sebebi: Admin Booking - bot usage

    Bugün gemiye girdim ve gördüğüm şekil bu ben 2011 model bir gemi kullanıyorum 11 yılda 44 milyar tp yapılmış tamam 2 milyarını etkinlikte kastık hile de kullandık diyelim öyle diyorsunuz ya :D ee geri 14 milyarı geçen tp yi neden siliyorsunuz neye göre ne hakla böyle birşey yapabiliyorsunuz ? Etkinliği getiren sizsiniz sisteme inciyi tp'yi ekleyen de sizsiniz peki bunuda fırsat bilip kasan emek veren insanlar varken bizim suçumuz ne ? Madem şifa topunu güllesini de kaldırın veya yapamadıysanız en basit çözüm etkinlikteki sistemi düzenleyip tp'sini düşürün bu kadar mı zor ?. Şu oyunda tek böyle dolu olan server Türkiye serveri varken bunun değerini de oyun kapatılınca anlarsınız umarım.
    2022-04-08 12:24:51
    7989609034 x Elit Puan kaldırıldı. Nedeni: Yönetici rezervasyonu.
    2022-04-08 12:24:51
    14275324838 x Tecrübe Puanı kaldırıldı. Nedeni: Yönetici rezervasyonu.


    28 şubat https://prnt.sc/yHbqS-hHjKNB
    28 şubat mevcut tp https://prnt.sc/Gc8PNAtb19HJ
    4 mart https://prnt.sc/fd8CzP9-ECRS
    4 mart mevcut tp https://prnt.sc/pcvgsNXoyFku
    14 mart https://prnt.sc/hI-aCHVPVJXn
    14 mart mevcut tp https://prnt.sc/d5VE5TVZjd5D
    14 mart sıralama https://prnt.sc/1uqxXtrhijPq
    şuanki mevcut sıralama ve tp https://prnt.sc/HwJ6y1di8-v7
     
  10. KARDEŞ BUNLAR EMEK HIRSIZI MİLLETİN HAKKINA GİRMEKTEN BAŞKA YAPTIKLARI BİŞE YOK İNŞALLAH HAK YİYEN VE BUNA ARACILIK YAPAN KİM VARSA SEVDİKLERİNDEN ÇIKAR ŞU MÜBAREK GÜNLERDE
     
  11. sen biraz incinmiş gibisin ağlamaya devam et iyi bir çocuk olursan belki şirinler tpni geri getirir oyunu bırakıyosan da sağdan git para bulursun
     
  12. Resmen kafalarına göre silmişler bunun hiçbir açıklaması yok zaten olsaydı yaparlardı.Çoğu oyuncunun silinmemiş.Adil davranış beklemek hata.Uzun yıllar oynarım diyordum.Ama an itibariyle benim seafight hayatım bitti.Teşekkür ederim yönetim yardımcı olduğunuz için.
     
  13. chatten de bu konu hakkında bir şeyler yazdım hakaret yopk kimseyi aşağılamak yok sadece dedimki 7/24 botta olan gemiler var kaçdefa ıd attıysam hiç biri ceza almadı yazdım. sohbetimi hemen kapattılar demekki doğru bir şeyler yazmışımki sohbetten engeliyorsunuz. bizler haklarımızı nasıl savunacağız.dayısı olan paşa
     
  14. ABARUHU

    ABARUHU User

    neden bu yapılan haksızlıklara karşı net bir cevap verilmiyor.Oyunun programcıları yapmış sözde nedense 16 günde millet 17 milyar olan tp 19 milyar ile bitti bot kullandın pushing yaptın ıvır ettin zıvırdan kasılan 2 milyar tp giden 6 milyar bu 999 milyar kasan ceza yemiyor ama bu bariz hak yemektir başka açıklaması yok gelen bilgi diyorsunuz, ama bilgi eksikliği ve yalnış bir uygulama kullanları değilde kullanmayan kişilere işlem yapmak büyük bir fiyasko giden geri gelir o ayrı mesele ama yenilen hakkın hesabı nasıl verilir düşündürücü ne kadar yazsak ne kadar çizsek boşuna uğraşılıyor ya hakkıyla görev yerine getirilsin ya da hiç bu görevler yapılmasın yine çıkar 2 3 tane yancı bot kullandın diye incelensin diyoruz programcıları öne atılıyor anlamış değilim kimin insafına göre bu oyun oynanıyor veya yönetilir ayıptır..
     
    TC_AmiraL bunu beğendi.
  15. pushing olayı neden var? madem şifalama işini kaldırın ve tp vermeyin. sizin işbilmezlikleriniz yüzünden cezayı biz çekiyoruz. etkinlik kasmadım 2 hafta ve bot kullanmadım. 1 aylık kastığım tp de 300 milyon ama gemimden 10 milyar tp 5 milyar elp silindi. derdi mi türk ve alman supporta yazdım yardımcı olmadı. ALLAH bin belanızı versin seafight yönetimi bunu ilertisen iyi olur star admin.
     
  16. Bir sorunla karşılaştığımızda, bir soruya cevap aradığımızda karşılıklı konuşabileceğimiz kimse yok.

    Forumda yazıyoruz forum admini "desteğe yazın, rapor edildi, bize gelen bilgi bu kadar" vs cümlelerle cevap verilmeyip konu kilitleniyor.

    Desteğe yazsak, uzun uzun derdimizi ya da sorumuzu açıklayıcı bir şekilde yazıyoruz. Oradan gelen cevap ise tek cümlelik otomatik cevaplar ve hiç bir zaman tatmin edici cevaplar değil.

    Discord a Türkçe eklemiyorlar (sebebi de çok komik oyuncular küfür edermiş. Edecek olan başka dilde de eder. chatte bile eden var zaten)

    Şöyle karşılıklı konuşabileceğimiz bir yetkili bulmak bu kadar zor olmamalı. Yeni başlayan bir oyun olsa anlayacağım ama 16 yıllık bir oyun ve oyuncularını hiç önemsememesi çok düşündürücü. Sadece TR serverinde mi böyle acaba?

    Mesela sayın yetkili, yazın bot kullanan gemileri sınırsız banladınız, şimdi ise bot kullananlara 14 gün debuff veriyorsunuz sadece. Nasıl bir adalet sistemi? Mantıklı bir açıklamanız var mı? Desteğin cevabı "Oyun sunucularına illegal program kullanarak saldırı yapılmasından. Bu saldrının içinde sizin hesabınzıda mevcuttu yani size bot diye verdikleri program ile siz oyun oynadığınızı sanırken oyun sunucularına saldırı gerçekleşiyordu. " ama sonuçta bot kullanan da sentinel kullanan da 3. bir program kullanmış oluyor ve aynı cezayı almaları lazım.

    Öyle ya da böyle bu oyuna herkes para ve emek harcıyor. Bot kullananlara işlem yapılmasın diyen de yok. Sadece yetkililerin adaletli davranmasını istiyoruz. Adminlerin filosundaki ya da alyansındaki oyunculara ayrım yapmamasını istiyoruz.

    (Sayın yetkili hemen konuyu kilitlemeyin de iki kelam edelim :D )
     
  17. Star

    Star Board Administrator Team Seafight

    Şikayetiniz varsa desteğe yazın.
     
  18. Star

    Star Board Administrator Team Seafight

    Selam,

    Şifayı nasıl yaptınız? Eğer pushing yapmadan yaptığınızı iddia ediyorsanız desteğe yazın.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.