Aruba Kazanı

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve cs1907 tarafından 18 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. cs1907

    cs1907 User

    Aruba kazanından karlı çıkmak için ne kadar inci atmam gerekiyor? 1 milyon inci biriktirdim aruba kazanında kullanırsam karlı çıkarmıyım?
     
  2. Star

    Star Board Administrator Team Seafight

    Selam,

    Ben yerinizde olsam atmam zira o kadar da karlı bir şey değil :)
     
  3. aga aruba şuan senlik bişi değil bol incin olsun rütbeye oynarsan ozman 100 mil atarsın şuan inci ona atma :)
     
  4. İnciyi katlamak istiyorsan bence atmalısın. Kaptanlar birliği ile haritalardan yay ve yengeci bitirirsen ve gelecek olan yaklaşık 600 k gülleyle de drakir hrell kasarsan 2m yakın bir inci kasarsın. Tabii drakir hrelle verdiğin hasara da bağlı bu biraz. Kar etmen için en azından 100 k vuruyor olmalısın. Benim şahsi fikrim bunlar.
     
  5. cs1907

    cs1907 User

    50k zor vuruyorum gemim henüz o seviyede değil atayımmı bu 1 milyon inciyi aruba kazanına ne dersiniz çıkan haritalarla ve diğer şeylerle 1 milyon inciyi geçecek şekilde geri kazanırmıyım acaba?
     
  6. cs1907

    cs1907 User

    Hocam gemim 50k zor vuruyor.İnci kasmak da çok zor zaten 1 milyon inciyi kaptan birliği sayesinde önceden biriktirmiş olduğum haritaları bitirerek yaptım.Şuan bu biriken inciyle ne yapabilirim katlamak için? Benim aklıma arubaya atmak geldi.
     
  7. RKgamerr

    RKgamerr User

    gemini geliştirmeyi deneyebilirsin yetenek veya kaleler. Şu an etkinlik var onunla uğraşmalısın
     
  8. cs1907

    cs1907 User

    Nasıl kar yapıcamki etkinlikten güçlü değil gemim
     
  9. Yani dediğim şekilde olsaydı yani drakir hrell ile çıkan gülleleri harcasaydınız kara geçebilirdiniz lakin 50 k hasar ile zarar etmeniz kaçınılmaz. Zor bir soru aslında. 2-3 günlük indirim satın alıp o indirimle kristal alıp yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz veyahut kalelerinize odaklanabilirsiniz. Veya inci ile top yeri satın alabilirsiniz buda bir seçenek
     
  10. cs1907

    cs1907 User

    Teşekkür ederim tavsiyeler için. En iyisi oyunu bırakmak, işin içinden çıkamıyorum. Oyun hiçbir şekilde oynanmaz hale geldi benim için, tıkandı kaldı ilerlemiyor. Size iyi oyunlar.
     
  11. Teşekkürler. :) Sezon görevlerinde dünyayaran topu kasmanız sizi epey ileri taşıyacaktır bu arada. Aynı sizin durumunuzdaydım sezon görevleri kasarak oynanabilir bir hal aldı. Bir süre sonra kolayca inci kasıyorsunuz
     
  12. cs1907

    cs1907 User

    Şuan da sezon yok galiba? Belki denerim dedim ama şuanda etkin sezon yok diyor.
     
  13. Şu an yok evet. Geçtiğimiz sezon 30 Kasımda bitmişti. 1 Ocakta başlayacak. 3 ay sürüyor genelde 1 sezon. Yani 3 ay sezon 1 ay ara. Bu şekilde.
     
    cs1907 bunu beğendi.
  14. RKgamerr

    RKgamerr User

    youtubeda başlangıç serisi var izleyebilirsin
     
    cs1907 bunu beğendi.
  15. cs1907

    cs1907 User

    Teşekkür ederim.
    Vay be seafight çeken birini görmek mutlu etti beni. Genelde hep savaş videoları çekip atarlar. İzlerim kardeşim olmadı gelirim oynadığın sv'ye beraber oynarız.
     
  16. RKgamerr

    RKgamerr User

    Böyle birşeye ihtiyaç vardı güzel oldu :) Beklerim tabiki