Savaş Gemisi Hakkında

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve *-ҚöŤüŁƐ尺ɪЛ_ƐFƐЛÐɪらɪ tarafından 20 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Savaş yapan gemiye ıskarmoz mu koymalıyım yoksa top hasarı veren gemi feneri mi? Fener koyarsam daha fazla hasar yiyeceğim.
     
  2. pachaa1

    pachaa1 User

    elit direk koy.
     
  3. Iskarmozlar 4. Seviyeyse onlari koy yoksa direk koyabilirsin
     
  4. ıskarmoz sadece sistem gemilerinden az hasar almanı sağlar. Fener koyarsan vuruşunu etkiler ama canın düşer
     
  5. Star

    Star Board Administrator Team Seafight

  6. Merhaba,

    Iskarmozların seviyesi yüksek ise ıskarmoz koyabilirsin. Şöyleki 1 tane elit direk 1200 dp veriyor ve başka hiçbir özelliği yok 25 tane direk 30.000dp yapar. 1. seviye ıskarmozlar 25 yer kaplıyor ve 15.000 dp 15.000 vudu puanı veriyor ve extra %12 hasar önleme veriyor. aynı sayıda yer kaplamalarına rağmen aynı değerde can puanı ve extra hasar önleme veriyor. 2. seviye ıskarmozun varsa bu değerler 16k dp 16k vp %14 hasar önleme oluyor. Vudu rahibin 3 veya 4 ise ıskarmozda kullanabilirsin hem savaşır hemde npc kesersin aynı gemiyle.

    Fenere gelirsekte hasar önleme savaşta azda olsa işe yarıyor o yüzden fener koyarsan hasara daha çok açık olursun, batar veya çabuk tamire gidersin. Feneri genelde Tanklanmış bir sistem gemisi varsa veya rakibi karşı ezici bir üstünlüğün varsa kullanmanı tavsiye ederim.
     
  7. Iskarmozlar rakip gemilerinden daha az hasar almamı sağlamıyor mu? Sadece npc den mi alınan hasarı azaltıyor?