Karaborsa

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _tra..che_[M®P]. tarafından 3 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. slm..

Selam Korsanlar

Etkinlik yarın bitiyor. Karaborsa 3 Ağustos saat 12:00'a kadar açık kalacaktır. Karaborsa kapandıktan sonra elinizde bulunan her 1 ışık yayan ve lanetli ruh karşılığında 100 adet kraken güllesi alacaksınız. Etkinlik anahtarları birebir sandık anahtarları ile takas edilecektir. Sahip olduğunuz sikkeler ise hesabınızda kaldırılacaktır. Daha önce duyurulduğu gibi sikkeler karşılığında herhangi birşey alamayacaksınız.

Seafight Ekibiniz​
    Bigpatron, Salı 15:21

Sizin saatiniz ve tarih hangi zamana göre ayarlanmış.söyleyin bizde bilelim.yazdığınızla yaptıklarınız arasında bir bağlantı kuramadım.

2. zaten orda saatı belırtılmış saat 12 dıyor yanı öğlen 13.00 de karaborsa kapancak bı sorun olmazsa karaborsa kapandığı dkda ise ruhlar takas olcak

3. Bursaspor

Bursaspor User

Arkadaşın dediği karaborsa kapanmış şimdiden karaborsada bir şey yok

4. dostum senin anlaman lazım seafightın saati günleri karışık bugün diyor ise dünden senin işini halletmen lazımdı hakkını araman bişeye yaramıcak

5. Az sabret caliypso etkinligi çıkıcak ozaman alırsın ihtiyaçlarını

6. sunucu saat farkı 1 saat. 6 saat olsa anlarım. böyle bir durumda saat gün yazmasınlar. etkinlik bitince her şey bitsin.yazılanları dikkate aldığımız için bugünü bekledik ve havamızı aldık.takasla ilgili sorun yok.kalan ruhlar cevirelecek tabiki de

7. Tragula

Tragula User

Buffları alacaktım 1 saat kala onları alamadım böyle iş mi olur işinizi düzgün yapın.

8. KraL42

KraL42 User

buffları lütfen saat 15.00 a kadar koyun bu oyuncular ve sizin için daha makbuldur değil mi ?

9. Sebastian.

Sebastian. User

Saat 13:00 oldu ama event anahtarları normasl sandıga dönüşmedi ?

10. daha ne zman gelcek acaba sandıklar