İskandiyav Kargaşası

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Claduio tarafından 1 Temmuz 2025 14:00 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

fb_ad_battle_royale_event_2025.jpg

Oyunumuzda yapılacak olan bu etkinlikle ilgili fikir ve düşüncelerinizi bizlerle bu konu başlığı altından saygı, sevgi ve tabii ki de vazgeçilmezimiz olan forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. ne zaman başlayacak bu etkinlik ya da başladı mı?

3. **Lemon**

**Lemon** User

1 x Hel'in Lütfu aldın. Sebep: Etkinlik çarkçısı. Bu Nedir forumda bulamadım?Kargaşa haritasından verdi.

4. npc ler rakipten daha cok vuruyor: ) durduk yere sıkması da saçma. düzelir umarım..

5. Brutal28

Brutal28 User

Oyuncular takım olup etkinliği oynanmaz hale getiriyor 4 kişi geziyorlar.

6. paradox07

paradox07 User

üç kişi beni batırdı. solo oyuncu nasıl kazanacak, nasıl birinci olacak haritada bi söyler misiniz?

7. rbal4646

rbal4646 User

merhaba ben bu görevi dün akşamdan beri teslim edemiyorum[​IMG]
    [​IMG][/url][/IMG]

8. pazardaki itemleri almamız için 50 bin kargaşa jetonu lazım ve 30 dakikada maksimum 125 kazanabiliyoz oda kazanırsak kaybettiğmizde 15 20 veriyor bu şekilde 20 gün ful oynasak bile tamamlama sansımız yok buna bi düzenleme gelicek mi acaba