İskandinav Kargaşası

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Claduio tarafından 1 Temmuz 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

fb_ad_battle_royale_event_2025.jpg

Oyunumuzda yapılacak olan bu etkinlikle ilgili fikir ve düşüncelerinizi bizlerle bu konu başlığı altından saygı, sevgi ve tabii ki de vazgeçilmezimiz olan forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. ne zaman başlayacak bu etkinlik ya da başladı mı?

3. **Lemon**

**Lemon** User

1 x Hel'in Lütfu aldın. Sebep: Etkinlik çarkçısı. Bu Nedir forumda bulamadım?Kargaşa haritasından verdi.

4. npc ler rakipten daha cok vuruyor: ) durduk yere sıkması da saçma. düzelir umarım..

5. Brutal28

Brutal28 User

Oyuncular takım olup etkinliği oynanmaz hale getiriyor 4 kişi geziyorlar.

6. paradox07

paradox07 User

üç kişi beni batırdı. solo oyuncu nasıl kazanacak, nasıl birinci olacak haritada bi söyler misiniz?

7. rbal4646

rbal4646 User

merhaba ben bu görevi dün akşamdan beri teslim edemiyorum[​IMG]
    [​IMG][/url][/IMG]

8. pazardaki itemleri almamız için 50 bin kargaşa jetonu lazım ve 30 dakikada maksimum 125 kazanabiliyoz oda kazanırsak kaybettiğmizde 15 20 veriyor bu şekilde 20 gün ful oynasak bile tamamlama sansımız yok buna bi düzenleme gelicek mi acaba

9. kargaşa jetonu ödülleri düşük ayrıca insanlar tek başına girse dahi içeride grup halinde 2-3 kişi vuruyor düzenleme lazım

10. Etkinlik çok iyi özellikle herkesin eşit oldugunu statlar ile oynaması etkinligi inanılmaz keyifli hala getirdi bu tarz etkinliklerin sayısının bence artması lazım

11. SHARKS_SHK

SHARKS_SHK User

Claudio marketteki kargaşa jetonu ile alabildiğimiz bazı nesnelerin üzerinde sadece özel bir etkinlik aşamasında kullanılabilir yazıyor ve alınmıyor bu nesneler ne demek bu ? nasıl açılacak

12. -DEXTER-

-DEXTER- User

şu soruya cevap arıyorum ne zamandır ben de @Star bi bilgi verebilir misin acaba ?

13. çAğRı

çAğRı User

Sayın programcılarımız ''İnsanların vaktini nasıl çamur ederizin'' sanatsal bir çalışmasını yapmış. Tebrikler.

14. KILIÇ

KILIÇ User

Selam

Urd teslimat için sizi bekliyor güvenli limanda kendisi dolaşan görev vericilerin arasında bulunur ona teslim ediniz. :)

Son düzenlenen: 8 Temmuz 2025
  15. Haritaya filo olarak, ya da farklı hesaplarla aynı kişi giriyor kendini birinci yapıyor. ne güzel istanbul : ) neyse ki biz alnımızın teriyle alıyoruz : )
    2025-07-06 17:53:17
    1 x Ayakta Kalan Son Korsan aldın.

Son düzenlenen: 6 Temmuz 2025
  16. SHARKS_SHK

SHARKS_SHK User

Heralde onlarda bilmiyor ... :)

17. qavrıla

qavrıla User

Sayin adminler;
    Etkinlik sayacinda bulunan Etkinlik siralamasinda yapilan rutbe seviyelendirmesi 200-10000 araligi cok genis olmamis mi?
    200 lerde siralamasi bulunan biri ile 9binlerde bulunan oyuncunun ayni odulleri almasi ve ayni kefeye konmasi esitlik adina olmus lakin ADALET acisindan olmamis.
    Eger oyun oyuncilari arasinda esit olmaya calisiyorsa bende 1. sirada olan kisiyle ayni odulleri almak istiyorum. Eger adil olacaksa
    bu siralamanin gozden gecirilmesini talep ediyorum. Eger mumkunse (mumkun olmasini talep ediyorum) rutbe siralamasinin guncellenmesi ve daha adil bir odullendirme yapilmasini.
    Saygilarimla.

Heısenberg28 bunu beğendi.