Hesabım Hakkında

Konusu 'Yardım' forumundadır ve Binbaşi_61 tarafından 4 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZORBEY30

ZORBEY30 User

Merhaba, öncelikle kolay gelsin..
    16.01.2018 / Tarihli olup, geçtiğimiz 19:38 saati ile 1 saat içerisinde yanlış bir paket satın aldım. Iskarmoz paketi gözükmesine rağmen bir yanlışlıktan dolayı "Çelik Kaplı Zincirler" satın almış bulundum. Hesabıma eklendi lâkin Iskarmoz paketini de tekrar çekebilecek maddi durumda değilim. Herhangi yapabileceğim bir şey var mı eğer değişimi mümkün ise Supportla iletişime geçmem kayda değer bir sonuç verecekse derhal yazacağım..

2018-01-16 17:26:36
    20 x Çelik Kaplı Zincirler hesabına eklendi. Sebebi: Ödeme Paketi

Satın almış bulunduğum paket bu yukarıda atmış olduğum log'da ki satın alımdır.

2. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @ZORBEY30 ,

Lütfen destek(support) ekibimiz ile iletişime geçiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

3. KESE SATIN ALICAKTIM FAKAT ERROR NO URL FROM PAYMENT DİYOR NEDEN

4. Reese

Reese User

Merhaba,
    İlk olarak forumda büyük harf kullanmayınız bu bağırmak anlamına gelmektedir. Konunuz doğru bölüme taşınmıştır. Bahsetmiş olduğunuz durum biliniyor ve gerekli çalışmalar yapılmıştır, lütfen yeniden deneyiniz.
    İyi Oyunlar.

Son düzenlenen: 31 Ocak 2018
  5. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Selam Korsanlar
    2 Şubat Cuma lokal sunucu saati ile 12:00'dan, 5 Şubat Pazartesi lokal sunucu saati ile 12:00'a kadar pet keseleri ödeme kısmında satışta olacaktır.
    Seafight Ekibiniz.

6. ÜYE ID :
    65/8614772 Dünden beri gemımın mailini değiştirmeye çalışıyorum e posta gelıyor onaylıyorum ama diğer e postaya mail gelmıyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim supporttan ta artık mail gelmemeye başladı ne yapabilirim lütfen zor durumdayım.

7. Reese

Reese User

Merhaba,

Lütfen mail değişikliği ve benzeri gibi durumlarda karşılaştığınız problemleriniz için destek ekibi ( support ) ile iletişim halinde kalınız. Size muhakkak geri dönüş sağlayacaklardır.

Saygılarımla.

Son düzenlenen: 17 Şubat 2018
  8. !!fehgaf!!

!!fehgaf!! User

hotmail posta kullanımları bıtırdı. mail kullandırtmıyor

9. Herkese iyi forumlar arkadaşlar bir sorum olcak . elimdeki kredi kartları ile oyundan eşya alamıyorum anca farklı sitelerden alışveriş yapabiliyorum gemime kartla eşya alacagım zaman hata bildiriyor bu sorunu yaşayan varmı elimde 3tane kredi kartı var hepsiyle sorun aynı

10. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @YÜCE-TÜRK ,

Kredi kartı ile alışveriş yöntemini denediğiniz zaman kara liste hatası veriyor ise lütfen burayı inceleyiniz. Kara liste hatası almıyorsanız bankanız ile iletişime geçerek bilgi isteyiniz. Diğer ödeme yöntemleri hakkında detaylı bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz.

11. baba34_foo

baba34_foo User

iyi akşamlar. gemimde ödeme para birimim huff bunu bir türlü TL yaptıramıyorum. Türk Bankalarının kredi kartını kullanıyorum Türkiye'de yaşıyorum ama bir türlü TL'ye çevirtip mobil ödeme kısmını kullanamıyorum support yardımcı olmuyor

OLYMMPOS bunu beğendi.
  12. GEZEGEN*TR

GEZEGEN*TR User

Aynı sorun bendede var amerikan bayrağı görünüyor fiyatar dolar 40 günden bu yana 5 defa yazdım Supporta cevap yok. Bigpatron benden ticker istedi dönüş yok sorun alınmayınca ticker nerden bulabilirim. Haliyle bende ticker gönderemiyorum . Paket çıkacak biz pakete paket bize bakışıp dururuz

OLYMMPOS bunu beğendi.
  13. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Destek ekibimiz ile iletişime geçtiyseniz eğer size en geç 48 saat içerisinde cevap verilecektir. Lütfen cevap mailinizi kontrol ediniz. Gerekli incelemeler yapılarak size geri dönüş sağlanacaktır.

14. benim gemim oyun bir hatası yüzünden bir adminin banlaması sonucu ben özel günden yararlanamadım level atlamam için kronor görevi yapıyordum o bile yarıda kaldı bunların telafi edilmesinide istiyorum çünki benim gemi oyunun hatası yüzünden banlandı UserID: 747932529 buiskandinavya adminleri bilerek yapıyor bu işi bilerek türkleri banlıyorlar onların filosuna düşmanız diye ben kara borsadan tekerlek güllesi aldım inciyle ve bu mermi hrms wariror gemilerine 80 binle 100 bin vuruyordu ben o mermi ile sürekli gemi vurmaya başladım sırf oyunun hatası bu benle alakası olmayan bişey ben sadece inci ile satın aldım ve banlandım ve 2 gündür banlıyım lütfen türk adminler bana yardımcı olun yaaa

15. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bu konuda destek(support) ekibimiz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Forum üzerinden herhangi bir hesap incelenmesi gibi durum söz konusu değildir. Destek(support) ekibimiz size yardımcı olacaktır.

16. Merhaba
    Ben az önce donanımdan altınla filinta alacaktım yanlışlıkla 37 bin inciye inci filintası aldım altın alacağıma sizden ricam o kadar emeğim oldu o filintaları geri alıp incilerimi geri iade edebilirmisiniz ? :/
    @Bigpatron ?

17. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @yesilmen1903 ,

Forum üzerinden hesabınızın incelenmesi mümkün değildir, ayrıca bu konuda yetkili birim destek(support) ekibimizdir. Lütfen destek(support) ekibimiz ile iletişime geçiniz.

18. selam
    benim sorunum epin ile ilgili
    mtcgame e-pinleri kullanıyorum 14/02/2018 tarihinde yine mtcgame den aldığım 134,90 tl lik epinim var ama bugün almak istediğim ürüne yetmiyor diye bende yine aynı siteden bir epin daha aldım. herikisinide girip ürünü almak istedim. e-pin leri aynı siteden (mtcgame) almış
    olmama rağmen ' İşlem başına sadece tek bir sunucunun E-Pin'leri kabul edilir! ' uyarısı alıyorum. bunun düzeltilmesini istiyorum.
    şuan mtcgame ile görüşemiyorum. 10 gün arayla aynı siteden alınan epinler neden farklı sunuculardan alınmış gibi davranıyor anlamıyorum.
    teşekkürederim.

19. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @kipkin~CENK~ ,

Bu konuda ürünü satın almış olduğunuz site ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

20. :d orasıda size yönlendiriyor efendim sistemlerinde yapmış oldukları güncellemelerden dolayı eski aldığınız (10 günlük) epinleri bigpointte kullanamıyorsunuz orayla görüşün diyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.