Hangi Peti Almalıyım.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve WmLuxfm tarafından 21 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. WmLuxfm

WmLuxfm User

Evet arkadaşlar bu etkinlik sayesinde 2 güzel pet geldi petlerin açıklamalarını tam olarak anlamadım size sormak istedim aşağadaki 2 petten hangisini almalıyım. Teşekkürler.

1.pet

2. pet

2. WmLuxfm

WmLuxfm User

teşekkür cevabın için peki ordaki isabet sansınız azaltma olayı her atıs için mi yoksa 10 atıstan 3-4 tanesi icin mi gecerli oluyo

3. her atışta düşer rakibin isabet olasılığı

4. Bence pet için acele etmene gerek yok, çünkü Cassiopeia yaklaşıyor :cool:
    KAYNAK : https://board-tr.seafight.com/threads/cassiopeia-yuekseliyor.59490/

5. E tamam da bu konuda tartışılan petlerin tümü rakibe karşı kendisinin isabet edilme ihtimâlini düşürmüyor mu zâten kî sizin önerdiğiniz pet de aynı işleve sâhip değil mi zâten?

6. bu 2 pet ıcın konusmadım ısabet olasılıgı arttıran petler var onlar daha yararlı olur gıbı mesela aklıma gelen kazma dıs vardı

7. Mâdem hem tahmininizce arkadaşın isabet olasılığı %100'ün altında hem de arkadaş isabet edilme ihtimalini düşüren petlerle ilgileniyo, öyleyse Kıyamet Habercisi'nin üzerine bir pet çıkmadı henüz.
    KAYNAK : https://board-tr.seafight.com/threads/balkabagi-festivali-2014.53996/

8. cok ıyı takıp etmedım ama bı ara 15 level ustu gemıler alabılıyodu kabak etkınlıgınde arkadasında 16 level ve ustu oldugunu dusunmuyorum

9. WmLuxfm

WmLuxfm User

at peti cıktıgı zaman oyunu oynamıyordum ama gelirse onuda almaya calısırım cevaplar için teşekkrüler 2.peti aldım. isaet olasılıgımda 100.5 pet işe yarıyor vurusşlar baya düştü teşekkrüler.

10. legend[A1]

legend[A1] User

11. legend[A1]

legend[A1] User

bende aynı ikilem arasında kaldım sadece pet olarak +25.000 dp var gemimde. bu ikinci phobos %15 düşmanların isabet şansını düşürür diyor NPC lerde Sıkınca etkiliyor mu ?

ayrıca sizce ?:
    elimde 21 adet 27,5 geliştirilmemiş top var ve
    16 tane topu yer açıp güverteye koyucam.(4 top aralıklı yer kaleden ve 12 top ta Fildişi Güverte alıp açıcam )
    soru : bu 16 topu için karaborsadan ışık lanet ruh vererek 5.seviye 27,5 yada top alarak direk mi alayım (384 kristal eder geliştirme maliyeti) yoksa pet mi alayım ?

12. evet npc lere de etkili

13. legend[A1]

legend[A1] User

teşekkür ederim 1000 yerine 850 dp /vp düşüyor yani :=)

14. her zaman öyle işlemez.
    kaçınma demek rakibin isabetinin düşmesi demek. eğer size 90 isabetle sıkıyorsa 75 isabet ile sıkar, bu da yüzde 16,7 daha az hasar almanızı sağlar. 120 isabetle sıkıyorsa 105 ile sıkar bu da hasarını hiç düşürmez. sadece npc ler açısından düşünürsek isabet olasılıkları genelde yüzde 100 dür, dediğiniz gibi işler.

15. Geçen yıl 15 Mayıs ve 2 Haziran arasında çıkmış, muhtemelen yine aynı zamanlarda çıkacaktır.

16. TheBest™

TheBest™ User

Kıyamet habercisi peti olur mu yine?

17. Genelde Kasım aylarında çıkan ve yine muhtemelen bu yılın Kasım ayında çıkacak olan Kabak Festivali'nde Kıyamet Habercisi peti muhtemelen olacaktır.

TheBest™ bunu beğendi.
  18. legend[A1]

legend[A1] User

teşekkürler bilgi için.