Görev alamıyorum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Cipetpet-2 tarafından 26 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

Tarafımı seçtim görev vericiye gittim ama görevi kabul et butonu gri yani tıklanmıyor neden arkadaslar acil çözüm lazım

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

lütfen verdiğim linki kontrol ediniz

https://board-tr.seafight.com/threads/titanlarin-savasi.61030/#post-394026

Bu etkinlikte hiç Görev Verici olacak mı?
    Evet, her iki takımda da birer tane olmak üzere iki Görev Verici olacak! Cassandra Gaia Takımının, Ajax isise Ouranos Takımının Görev Vericisi olacak. Bu Görev Vericileri Güvenli Limanlarda bulabilirsiniz. Cassandra haritanın Batı yakasındaki Güvenli Limandayken, Ajax ise haritanın Doğu yakasındaki Güvenli Limanda ve 1/4 PVE haritasında bulunacak.

Sadece desteklediğiniz takımın görevlerini yerine getirebilirsiniz. Bir görev sırasında takım değiştirirseniz, bu görev otomatik olarak iptal edilir ve yeni takımınızın görevlerine başlayabilirsiniz. 0 şöhret puanınız varsa, iki takımın da görevlerini yerine getiremezsiniz.

5 aşamanın tamamı için yeni görevler olacak ve görevler tekrar edilemeyecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.