Chat Moderatör

Discussion in 'Genel Sorular' started by vibraforum2, Mar 31, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba ,
    31.03.2024 şuanki saat 21:10 .

Yaklaşık 6 saatir chetim kapalı bir şekilde oyundayım.Chat bölmem kapalıydı açdığım zaman engellendiğimi gördüm , sebebini sorabiliceğim bir yetkili yok.Önceden beri oynayanlar bilirki şu zamana kadar bloke:
    Gibisinden bir ifade olurdu hadi onuda geçdim sohbet kurallarına bakıyorum aykırı bir durumum yok saygısızlıgım vb. birşeyim yok sadece neden kim hangi yetki ile yapıyor gerçekten merak ediyorum.

https://hizliresim.com/bfjdll7

Saygılar.

wgnyrn2023 likes this.
  2. Bu konuda yetkili olan kişiler buradan size yardımcı olamayacaktır belirtmek isterim. Destek Ekibi ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca, doğru söylüyorsunuz. Eskiden zaman belirtilirdi ancak artık belirtilmiyor, bu nedenle ceza süresini öğrenmek için Destek Ekibine başvuruyoruz.

3. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Hesabınızın incelenmesi adına bağlı olduğunuz destek ekibi ile iletişime geçiniz.

Saygılarımla.

Thread Status:
Not open for further replies.