Cevap yazma izniniz bulunmuyor!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve VORSİ(§•ƒ) tarafından 16 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forumdaki pek çok konu, güncelliğini korurken kapatılıyor. Forum, yöneticilerinin oyuna dönük eleştirilerden bu kadar rahatsız olmalarını anlamakta zorlanıyorum. Oyuncular arasındaki herhangi eleştirel ortak tavra asla tahammül edilmiyor. Halbuki oyun ayrı, forum ayrı olmalıdır. Tabii ki kuralları olmalı, oyunun bir organı gibi olmalı. Fakat oyunun, oyun yapıcılarının veya çalışanlarının ve hatta sahiplerinin avukatı gibi davranmak işin doğrusu hoş değil. Bırakın da oyunu oynayanlar hakaret etmedikçe, sövmedikçe, aşırılık yapmadıkça düşüncelerini ifade etsinler. Bundan kimseye zarar gelmez.
    Örnek diye: Mesela bu konu niye kapatıldı? https://board-tr.seafight.com/threads/91-logging-in-user.67659/page-2#post-431599

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Oyun düzeldiğinde düzeldi diye mesaj atıp kilitlemiştik. Oyun tekrar gitti mesajı sildik fakat kilidi kaldırmayı unutmuşuz. Şuan tekrar açtım. Farkındaysanız zaten o konuda hem ben hem Merciless iki yetkili kişi ve oyuncular konuşuyordu :)

başka konu sorarsanız açıklamasını yapabilirim.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  3. Teşekkür ederim. Bu konuyu kilitlerseniz sevinirim efem :)

4. ●ђр●

●ђр● Guest

kilitledim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.