91% - logging in user...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Hasta☾☆Adam☠1914• tarafından 16 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. çAğRı

çAğRı User

sabah ola hayrola kapatın pcyi ve dinlenin.
    ARROW[*]

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Her an her saniye aktifim bakiyorum yaziyorum zaten de spordaydim suanki olayı bilmiyorum

3. bonus taydım oyun kasargibi oldu köşeye gittim 1ef5 gidiş o gidiş:D:D:D

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  4. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

15 dk restart uyarısı gelmiş benim TS deki oyuncuların yazısından gördüm :) umarım oyuna erişim olacak en kısa sürede

5. Gangsta53

Gangsta53 User

Selam Korsanlar,
    şu anda ne yazık ki sunucuları ile teknik sorunlar var. çözülmeye çalışıyor ve erişimin yaklaşık 1 saat içinde tekrar mümkün olacağı varsayılmıştır. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Seafight Deutcland Team

6. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Muhtemelen yarın açıklaması yapılır

7. yarIN ETkinlik çıkabilir o yüzden olabilir

8. 91% - connect to server bu seferde burda kaldı :D

9. koskoca bigpoint in yazılımcıları bu kadar beceriksizmi ?

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Ne olduğunu bilmeden yazılımcılara bir şey söylemek pek de dogru degil bence. Bu tip şeyleri ara ara yaşıyoruz size denk gelmemiş olabilir :) Belki sorun büyük zaman istiyor, belki etkinlik eklenecek, belki bot taraması var ama emin olun ki işlerini yapıyorlardır.

11. satın alınan nesnelerde hiç bi sıkıntı yok ama oyuna giremiyoruz bigpoint bumu yani?

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  12. dediğiniz gibi olsun bekliyoruz :)

13. inşallah şu tılsımlardaki botlara çözüm getirirlerde rahat ederiz inci kasamıyoz sayelerinde bırak batırmakta çözüm deil geri giriyolar :D

*_*ИİL●APO*_* ve merttürk69_19 bunu beğendi.
  14. Ödeme kısmına 50 kişi bakıyorsa oyuna 5 kişi bakıyordur :D

15. yanlış anlamazsanız sorun için herhangi bir açıklam bile yapılmıyor ama laf ettirmiyorsunuz maşallah sayın modum :)

16. ●ђр●

●ђр● Guest

Alman forumunda açıklama yapılmış küçük bir şey yani demek ki calisiyorlar, laf ettirmemek yani :)

17. şimdi sayın smodum iyi hoş konusuyorsunuz lakin almanya forumun sürekli olarak önde olması türk forumun çok geç şekilde bilgi vermesi can sıkıyor bize bilgi geç geliyor diyebilirsiniz ancak bizim almanyadan oynayanlarla eşit şekilde bilgilendirmek en doğal hakkımız diye düsünüyorum türk server oyuncuları olarak azımsanmayacak bir ilgimiz var bundan sikayetciyiz birde belirtmek isterim ki her bir yenilik yapmaya çalıştıran seafight yazılımcıları öncelikle biz her sayfaya tıkladıgımızda gereksiz olarak gizli kodla tuttukları resimleri silsin ve kasmayı düzeltsin örnek vermek gerekirse ben pazara tıklarken neden anasayfadaki resmi indiriyorum birde gizli kodlama yapıyor kendince uğraşmamak için biraz ugrassın sizde gerekli sekilde bilgi verin kısaca herkes gorevini yapsın..

Son düzenlenen: 16 May 2016
  18. tebrikler

19. kardeşim sonlara doğru da haklısın fakat diğer forumlarda bize daha geç gelmesi cidden çok kötü bu baştan veri vardı ne olsa ben ve arkadaşlarım başka forumdan bakıyoruz tr formu internet Explorer gibi geriden geliyor

BIRAKTI ve merttürk69_19 bunu beğendi.
  20. Yakında seafight yüzünden dil okumaya karar vericem gerçi şuanda okumadan bile sagolsun seafight belkide tek iyi yönü..:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.