Zümrüt Ejderha

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve OutLaw_07 tarafından 20 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. OutLaw_07

OutLaw_07 User

zümrüt ejderha peti (+10% daha çok Canavarlardan kazanılan altın ve +25000 daha çok Vudu puanları) oyundaki en işlevsiz petlerden biri.bunun etkisini artırmak için %10 canavarlardan gelen altın değil de %10 canavarlardan gelen içeriği artırma gibi bir düşüncem var.örneğin etkinlik zamanında canavarı kestiğimiz zaman normalde 10 barut veriyorsa 11e çıksın. @Bigpatron gerekli yerlere iletebilirseniz sevinirim.

2. Mantıklı ve gerekli bir öneri, sâdece %10 daha fazla altın kazanmak için bu peti kullanan oyuncu sayısı muhtemelen çok azdır, ancak bu öneri gerçekleşirse bu petin kullanımı daha da artacaktır; katılıyorum.

3. 10 barutu 11 barut yaptığı gibi 1 anahtarı 2 anahtar yapacağını sen de biliyorsun onlar da biliyor :)

ŹuŁüМ~☾☆™ bunu beğendi.
  4. OutLaw_07

OutLaw_07 User

yani? seafight zarara mı girer diyorsun?

5. yumi

yumi User

kardan zarara girer.:)

6. Bize ped vercene keşge vudu topu vereydi ne işimize yarar ped bir sürü var ben sadece 1 tanesini genelde kullanıyorum hem 10 yaşını kutluyoruz 10 tane vudu topu iyi olurdu kolay gelsin...

7. OutLaw_07

OutLaw_07 User

ben de cafcaflı bir şey bekliyordum ama kof çıktı :D

özkantr bunu beğendi.
  8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Mevcut pet üzerinde değişiklik olacağını sanmıyorum ancak bahsettiğiniz özellikte yeni bir pet yapılmasını önerebilirim.

9. OutLaw_07

OutLaw_07 User

valla çok iyi olur bigpatron :) iletirseniz seviniriz :)