Zıpkın saçmalığı

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by BüRKüT*, Jul 29, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

oyunda gemi atışlarını yükselttiniz ama zıpkınlar aynı kaldı.bu nedir kardeşim
    250 lik 1 zıpkın 100 inci
    100 elit gülle 50 inci.
    adam 600 inci ile 1200 gülle alıyor ortalama 4 atışla 160-200 k vuruyor.
    zıpkınla herşey açıkken 600 incilik 6 zıpkınla 2550 vuruyosun.
    aynı haritadaki en bir npcyi 600 inciyle rahatça batırıyosun ama canavarı öldürmek için böyle 4-5 tane daha satın alman gerekiyorki oda 2400-3000 inci demek.bir canavarın maliyeti budur.bu saçma işlede uğraşmanın tek sebebi lwl atlamak için o canavarları kesmek gerekiyor ondan.
    süresi en fazla 4,5 saniye aşağı düşüyor.zıpkın atışı kaç saniye bilmiyorum ama 6 saniye olsa 1.5 saniyeye düşer.gülle atışıda 1.8 e düşüyor sanırım.
    bide en güçlü seviyedeki altınla satılan 50 lik zıpkınla 20 k lık canı olan limfiri kesmeye çalış hadi.85 vuruyosun en güçlü.235 vuruş neredeyse.çarp1.5 ile 353 saniye.yani 7 dakika.aynı seviye testindeki esmeraldanın 110 k canı var.barutsuz 8 k vurabiliyosun oyuk ile daha barutu koymuyorum.14 atış eder.buda 25 saniye eder.

şimdi adminler çıksın burdaki saçmalığı bana anlatsın.ben altınla alınan cepaneyle aynı testteki bir gemiyi 25 saniyede kesiyorum bir canavarı 7 dakikada kesiyorum.bu nasıl iştir.

alın size fikirler.yeni zıpkınlar çıkarın 250 lik 500 lükleri normal altınla alalım.inicyle 1500-2000 işte neyse o derece vuran zıpkınlar olsun.özel günleri düşünüyosanız zıpkınla kasılan şeylerin canını arttırıverisiniz çokmu zor.
    yok bunu yapmayı derseniz aynı toplar gibi zıpkın atışını arttıran seviyeli atıcılar çıkarın.en güçlüsü zıpkın atışını arttırsın parayla birisi satın alsın kullansın bunu.ne bu tık tık tık.ben inci harcam zorunda değilim zıpkına.maden harcıcam 100 inciye 50 zıpkın yapın.ne bu böyle kardeşim.arayı eşitleyin lwl atlamak ızdırap oluyor.illa klan üyelerimi lazım milletin gönlünü yapıp sınavı bitirmeyemi çalışacam ben.

Last edited: Jul 29, 2015
    -onur824- likes this.
  2. BüRKüT*

BüRKüT* User

yetkililer burası ile ilgileniyomu acaba.genel başlığa açayım yoksa.oyunun başından beri sadece topları ve gülleleri geliştirdiniz zıpkınlar aynı kaldı.

3. yani diyorsunki bizim özellerden kastıgımız binlerce zıpkını altınla alcaksın he çok akıllısın

Tragula likes this.
  4. Tragula

Tragula User

Öyle beleş yok,vur özel harita sende kazan.Belki fiyatları çok yüksek %60 indirime gidilebilir ancak öyle beleşe altınla almak mantıksız.

5. BüRKüT*

BüRKüT* User

bak kardeşim ben özel vuramıyorum belki özel vurmam mı gerek illa ne alaka.eski hesabımda 25 k 250 zıpkın vardı hemde öyle gemi vurarak dağıtılmadı bunlar haritadakileri gezinerek harita üzerindeki etkinlikleri toplayarak yaptık.oyun başından beri olay aynı.patlayan gülleyle herşeyi full adam 6500 vuruyodu şimdi kaç vuruyor beyfendiler?
    fosforlusu şarepnellisi buz yanıklısı özel vudulusu envayi çeşit gülle var.versinler seviye atlama testlerine gemileri geçeilim gidelim ozaman.ne iş bu işkence eder gibi 22 klık canı olan canavara 50 lik zıpkınla vurmak.ya canavarların canını düşecek ya zıpkın çeşitliliği gelecek 250 likler altına düşecek 500 ler pazarda kalacak,yada elit gülle fiyatına çekilecek zıpkınlar.
    lwl 14 sınavını göz önüne alalım misal.
    20x esmeralda
    15x santa
    15x trinidad
    1x almirante
    burası en üst canlardan hesap ettim 7.485.000 hp.
    full gemiyle 8 k vuruyon npcye böl 8000 e 936 vuruş eder.çarp 1.8 ile 1685 saniye/60 =28 dakika doğrumuyum.Altınla satılan oyukla bunu yapmak.
    Gelelim altınla satılan 50 lik zıpkınla bunu geri kalanını yapmak nekadar sürüyor.
    30x limfirii
    12x elmato
    12x alligant

1.086.000 hp.
    50lik zıpkınla herşey açıksa(oda açıksa)85 vuruyosun.böl 85 e 12.766 vuruş.çarp 1.5 ile 19.149 saniye/60=319 dakika.oda 5 saat 19 dakika eder.bu ne böyle kardeşim uçurum oldu ara.oyukla 1200 vurukende 250 lik zıpkın vardı 8 k vururkende halen 250 lik var bi gram değişme yok.
    250 lik zıpkın bile herşey fullken 1.saat 3 dakikada bitiriyor.yani 250 lik zıpkın artık altınlık oyukla aynı değerdedir.oyunu geliştiriken tek yönlü geliştiremezsiniz.zıpkın çeşitleri getirilir 100 lük 150-200 hatta 250 bi altına düşmeli artık.500 bide yeni 750 çıkarmalılar.
    ben belki zıpkınla altın kasmak istiyom yasakmı neden bukadar fark var.ara kapanmalı.siz özellerde topladınız diye böyle kalması gerkmiyor.

6. 1.8 saniye iyiymiş :D :D

7. BüRKüT*

BüRKüT* User

neyse onu sen söyle kardeşim.mico ile full elitte dolduruş süresi 4.2 göseriyor.
    rampa 2.5 saniye azaltıyomuş 4.2-2.5=1.7 saniye.salise hesabından 2.1 saniye olur sanırım.bilgim yok verilen şeylere göre yazıyor.ben rampa 2,4 saniye indirir sanıyodum 6 da 2.5 miş.dalga geçeceğine ne biliyosan onu konuş.kalabalık yapma.düzgünce bildiğini anlat.

8. kalabalık yapma felan yazmışın, önce üslup lütfen.
    burası genel sorulara açılmış rampa nedir konusu olmadığından yazma zorunluluğum yoktu.
    2.7 saniyede sıkıyorsun
    konuna gelince de, oyunda eskisi gibi canavar kesmek önem teşkil etmiyor. canım canavar kesmek istiyor demişsin de herkes her istediğini yapamayabiliyor. zaten yetkililer de önemsememiş canavarlara zıpkınlara düzenleme getirmemişler bunun yerine kolaylık al sana inciyle geç sınavı demişler.

9. BüRKüT*

BüRKüT* User

ozaman sende dalga geçmeden düzgün cevap ver üslubunu takın ben ona uyarım merak etme.ben tahmini şekilde konuştum.mico var gemide ve 4.2 saniye gösteriyor rampa 2.5 saniye düşürüyor demiş mantıktan olay bu çıkıyor.sanırım micolar rampanın indirdiği süre üzerinden indiriyor.o sebebten öyle olsa gerek.
    farketmez yine çok bişey değişmiyor.öylede 42 dakika sürüyor.şimdi biri çıkar ozaman git zıpkın hasarlı güçlü bi taş tak der:D
    Üstadım ben inciyle geçmek istemiyorum belki.madem önemsenmiyor kaldırsınlar.yok kaldırmıyorlarsa ayar getirsinler.biz yazıyozda adminlerin buraya girmesi yasak herhalde fikir önerisini başka oyunculara veriyoz sürekli hiç yazan cizen yok onlardan.
    bu arada biliyosan zıpkın kaç saniyede atıyor onuda söyle herşey full olunca.:)

10. 3 yetenek 1,5 da kale üzerlerine geldiğinde kısaltıyor yazıyor. yine yetenek ve kalelerdeki zıpkın hasarı alttırma yeri de var. taş takarsın üstüne yüzde 17lik peti de takarsın. ama dediğim gibi önemsenmiyor. inci vermek istemiyorsan kesmekle uğraşırsın yapacak bir şey yok. ben de yeteneğe kristal vermek istemiyorum ama altınla açamıyoruz gibi bir şey ;)

Bro*ventor likes this.
  11. BüRKüT*

BüRKüT* User

Pet yok bende ama zıpkınlarada düzen getirilebilir yani olmıcak bişi değil.full adam zaten lwl atlamakla uğraşmaz hemen atlar inciyle.

-onur824- likes this.