Zehirleyicilerin labarotuvarı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ŞEHRİN_HAYLAZI[*] tarafından 15 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu kaleyi etkinleştirince, havai fişek cephanesinin yangın hasarı artar mı?

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Tam ismini hatırlamıyorum şuan kontrol etmemde mümkün değil ancak hatırladığım kadarıyla ateş yada yangın ile ilgili olması lazımdı o kalenin ismi.

3. Hayır Dev yangın havai fişek ile yangın hasarı veriyor.

4. Evet veriyor da benim demek istediğim bunun üzerine zehirleyicilerin labarotuvarını açarsak havai fişek güllesinin 4 saniye aralıklarla verdiği yangın etkisi hasarı artar mı diye soruyorum?

5. evet arttırıyor olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.

6. yumi

yumi User

evet arttırıyor. fosfor buz yanığı gibi ekstra hasar veren tüm güllelerin ekstra hasarlarını arttırıyor.dolayısıyla ilgili kale de aynı anda aktif ise havai fişeğinde ekstra hasarını arttırıyor.

7. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

bu kaleyi yapmamın tek amacı dot vuruşları arttırması :) benim de bildiğim arttırıyor havai ile 1500 vururken yaptıktan sonra 1800/900 olmuştuı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.