Zayıflar ve orta seviyeler için

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Cipetpet-2 tarafından 13 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

Zayıflar ve orta seviyeler için seafight ekibinin her hangi bir çalışması var mı ?

Ne olacak bu halimiz ? Oyunda bu kadar oyuncu azaldı hiçmi fark etmiyosunuz oyunun zayıflar ve orta sınıflar için eziyet oldugunu.

Ben merak ediyorum güçlüler nasıl zevk alıyor.Zayıflar ve orta sınıflarla savaşan bi güçlüde zevk almaz diye düşünüyorum.Kazananı daha başlamadan belli olan bi savaş ilgi çekmez.Artık zayıflar ve orta seviyelerinde kendilerini biraz daha hızlı ve rahat kasabilecekleri bi ortam oluşsun.

Yoksa kimse bot kullanmayı bırakmıcak.Banlanırsada oyunu bırakır kaybeden gene seafight olur oyuncu olmaz.

2. MMY!

MMY! User

Haklısın kardeşim bide şu çarpışma etkinliğini falan çıkarıp iyice ezdiriyolar düşük oyuncuları oyun 1.si falan 2lerde full adam kesiyo etkinlik yüzünden.

3. brushfield

brushfield User

Biraz akıllı bir strateji izlerseniz zayıf oyuncu olmayı avantaja çevirebilirsiniz. Zayıf veya orta sınıf bir oyuncu olarak neler yapabilirsiniz bir bakalım.

Kesinlikle 5. seviyenin üstüne çıkmayın. Böylece bir kişi sizi batırdığında 1 saat boyunca acemi koruması alırsınız ve bu süre içinde kimse size saldıramaz ve rahatça pırıltı toplayabilirsiniz. Özellikle bu avantajınızı çarpışma etkinliği gibi vurulma ihtimalinizin yüksek olduğu dönemlerde kullanın ve bu zamanlarda sadece pırıltı kasın.

Yine Amiral sinclareyi batırınca sadece 5. sınıf ve altındakiler inci alabilir. Bir çok yüksek seviyeli oyuncu amiral sinclare çıkardıklarında inci alamayacakları için bu gemileri bırakıp gidiyorlar. Orta seviye bir oyuncu olduğunuzda bu gemileri keserek 1000 inci alabilirsiniz.

Gelelim yağmalanmayı nasıl avantaja çevirebileceğimize. Güçsüz görünümünüzle güçlü rakipleri kandırıp onları yağmalayabilirsiniz. Bunu nasıl yapacağız, bi bakalım.

7 adet basit güverte, 3 adet de inciyle geliştirilmiş güverte alın. 25.000 inciyle de 2. seviye komutan alın. (2. seviye komutan gemiye 80 korsan daha almana izin veriyor. % 10 sağlık bonusu alacaksın ve düşman gemileri % 20 DP kaldığında ele geçirebilirsin.)
    Pazardan 2. seviye pala ve tabanca ve 4. seviye zırh alın. Bunları sabah 4 ile 8 arasında 20.000 altına bile alma şansınız çok yüksek. Korsanlarınızın 100 tanesini 1. sınıf pala ve tabanca ve 3. sınıf zırhla donatın geriye kalan 400 küsür korsanınızı ise 2. seviye pala ve tabanca ve 4. seviye zırh ile donatın. Böylece savunmanız çok güçlü olacaktır. 100 tanesini düşük seviye yapmanızın nedeni savaşta ilk bu korsanlar öleceği içindir böylece elit silah ve zırhlarınızı minimum oranda kaybedersiniz. Güçlü gemiler sizi yağmalamak istediklerinde çok büyük olasılıkla siz onları yağmalayacaksınız. Ben bu şekilde milyonlarca altın kazandım.

:) Mesela az önce bu şekilde kazandığım bir savaş :)
    2014-02-13 18:02:31................. tarafından batırıldın.
    2014-02-13 18:02:30Gemiyi ele geçirdin. 2749537 altın ve 200 TP kazandın ve 56 korsan kaybettin.

Ve yapmanız gereken en önemli şeylerden biri de 4. seviye marangoz almak. Bu marangoz çok hızlı tamir yapar ve bunu almak aslında gayet kolaydır. Çünkü oyundaki iyi olan oyuncuların neredeyse hepsinde bu marangoz mevcut. Bu marangoz genellikle pazar akşamları saat 20:00'den sonra pazara çıkar ve 5-10 milyon arasında bir teklif verirseniz alma ihtimaliniz %70-80. Bu marangozu alırsanız artık batmaktan eskisi kadar korkmanıza gerek kalmaz zira tamirat yaklaşık 2 dakikada tamamlanıyor.

Son düzenlenen: 13 Şubat 2014
  4. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

brushfield sen eminmisin admiralin 1000 küsür inci verdiğine ? 100 felan veriyo diye biliyorum ben

5. seafight normalde paran varsa oynucan anlayısı var abi

6. brushfield

brushfield User

Tekbaşına tüm dp'sini vurursan 1000 inci verir, küsüratı yok. Kesin bilgi, yayalım :)

Son düzenlenen: 13 Şubat 2014
  7. lol

lol User

306bin dp si var onun her babayigit kesemez. ben kesmiştim sanıyorum 9bin inci falan verecek :) 900 inci verdi sövdüm resmen. pek karlı bi iş değil benim açımdan

8. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

oyukla 5-6-7 k atan ve 5 lwl altı olan arkadaşlar keser anca onu :D