zayıf gemiler

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by lafimur, Jun 24, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. lafimur

lafimur User

biz sıfırdan başlayan gemiler nasıl kasıcaz sorması ayıp gelen giden batırıyor ışık tlsmı diye bi yer var giriyoz ordaki gemiler zaten pirana gibi çullanıyo 2 kere sıksalar batıyoz pırıltı toplasak eskisi gibi değil içerikler berbat zaten güçlenemediğimiz için özel vuramıyoruz 1 başak bile 1 saat sürüyor :) biz en iyisi bırakalım yada ışık tılısmına bi sınırlama getirin ve pırıltı içeriklerini değiştirin bi zahmet :) aynen böle iletirseniz merkeze belki acırlar bu çaresiz kullara :)

2. değişecek bir şey yok malesef zaten şuan oynayanlar ya uzun zamandır oynayanlar ya da paralı oyuncular :)

3. size yapılacak en iyi şey acemi koruması süresinin 1 saattan 5 saate uzatılması vede siz herhangi bir düşmana sıkıncaya kadar bozulmaması böylece acemi koruman varken ışıkta npc de kesebilirsiniz pırda toplarsınız rahat olursunuz yoksa çok zor

KAFADAR.1 likes this.
  4. kral_messi

kral_messi User

Sen tr3 de oynuyorsan o batirani chat sayfasından yada meyhaneden geminin Nikini bana yaz ben ona oyundan batira batira çıkış aldiririm merak etme.arada altında kasarim senin için dert etme o kadar.baska türlü laf anlayacaklari yok:mad:

5. yumi

yumi User

aslında ışık tılsımında level sınırı yerine tp yada elit puan sınırı olmalı. yani belli bir tp yada elit puan sınırını aşanlar büyük tılsıma terfi etmeli.

6. kral_messi

kral_messi User

Uyuz oluyorum ya! bu tip oyuncular yüzünden oyun sürekli adam kaybediyor.nasil bi korku salmislarsa zayıf gemiler beni görünce ya oyundan çıkıyor ya da harita atlamaya calisiyor ona sikmadigim halde.dun 2 saatten fazla 3 gemi için altın kastım. Oyundan soğumasinlar diye ne yapması gerektiğini anlattım. El insaf! sıkmayın artık :mad:

CARLİTO2 likes this.
  7. herkes kendini düşünüyor karşıdaki oyuncu gemisini kasamayıp oyunu bıraktığı zaman foruma gelip oyuncu azlığından şikayet ediyolar.

8. whitchking

whitchking User

bende yen
    başladım tr3 oyuncusuyum oyuna yeni başlayan oyuncu sayısı çok az ve sebebi kral messi ninde dediği gibi sürekli kesiyorlar gören sıkıyo vudu kalkanını fulledim de öyle eriniyorlar sanıyorum ondan vurmuyolar yoksa oyunun oyuncusunun olmaması onlar yüzündendir

9. iyi güzel diyorsunuzda haklısınızda yani şuan güçlü olanlarda sizin gibi bata çıka geliştirdi gemilerini ben 5senedir oynuyorum 4sene battım ve gemimi kastım yok öle gemi açıp 2ayda fullenmek

10. KAFADAR.1

KAFADAR.1 User

Oyun aslında elinden geldiğince düşük gemiler için etkinlikler çıkartıyor ve gerek gemiler gerek zıpkınla kesilen canavarlar olsun gerçekten çok kazançlılar. Eski ve Güçlü oyuncuların yeni oyunculara biraz daha müsamaha göstermesi gerek

11. sfbluestar

sfbluestar User

bu puan almak ıcın 20 şevel gemılerin gelim 5 level ve altındakı sıstemlere sıkmasını anlamıyorum onlar puan almak ıcın gelıp bızım sısteme sıkıyor ustune ustluk bırde bızı batırıyorlar madem oyle ben neden onların sıstemlerıne sıkamıyorum haksızlık

12. sfbluestar

sfbluestar User

bu arada saat 12:00 gectı ve hala sayac sıfırlanmadı ne zaman sıfırlanacak