Zayıf Bilgilendirme

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve -_-Atomik-_- tarafından 5 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

HAK VERİYOR MUSUNUZ ?

1. Evet

71,4%
  2. Hayır

28,6%
  1. https://board-tr.seafight.com/threads/bu-nasil-bir-oyun-oldu.89295/#post-531755

Bu ve burada belirttiğim yerde örneği olan bilgilendirmenin zayıflığından bu konu hakkında oyunda yetki sahibi olan kişilerin işlerini daha güzel ve doğru şekilde yapmaları için açılmış olup kapatma tarihini belirtmediğim , sizin de görüşlerinizi almak için açtığım bir konudur .

Oyunda ki sorunuma bakıp bir yorum yapabilirsiniz fakat demin edindiğim bilgiyi sizlerle konuya örnek olsun diye belirteyim ;

Flash ın doğru dürüst çalışmamasından dolayı seçme fonsiyonun sadece oyun ekranında size saldıranların gösterildiği pencerede nickinin üzerine tıkladığın an aktifleştiği .
    Yani oyunda bir problem var bu problem sizin isteğinizle değil dış faktörlerin etkisiyle gene aynı fonsiyonda fakat saldıranın gösterildiği pencerenin sadece bir kısmında olması.

Sizlerden bu konu hakkında ki sinirli oluşum ve bilgi sahibi olamadıkça öfkelendiğim için özrü borç bilirim fakat ben bu bilgiye arkadaşlarım aracılığıyla değil de sizlerden edinseydim daha güzel olmaz mıydı ?

Bakın hepimiz insanız ve doğru ya da yanlışlar yapıyoruz fakat adminlerin bir sorumluluğu olması lazım . En doğru bilgiyi en kısa kelimelerle bizlerle paylaşması lazım . Ben farklı bir konuya sinirlenip bunun gibi daha farklı bir konuda atıp tutabilirim ama sizler yapamazsınız en azından benim neznimde öyle ki Zayıf Bilgilendirme isimli açtığım bu konuda da evet yada hayır diyerek insanlara bir seçim hakkı sunuyorum.

Sizlerden özür diler birbirimizi tanımasakta bunun bir oyun olduğunu yapılan her türlü tartışmanın bu oyun sınırları içinde kalacağını şahsım adına belirtirim ,

Saygılarımla ;
    Serdar Kotil

2. Günaydın, sabahki rutinimin klasiklerinden olan çay içmek suretiyle mail, yazarlara ve oyun forumuna göz atma rutinimde okuduğum ilk konu bu oldu. Biraz iç karartıcı.

Serdar Bey, daha önceki diğer konularınıza göz attım.
    Şahsi fikrim biraz çabuk öfkeleniyorsunuz. Bu oyunu çeşitli dönemlerde ara vermekle birlikte 12 yıldır oynarım.

Bu oyunun kendine has bir tarzı var.
    Forum modları, oyun geliştiricileri ve oyuncular birbirine o kadar benzer ki ünvanları yer değiştirseniz kim kimdir ayırt edemezsiniz.
    Genel olarak herkes özverisizdir. Sesinizi duyurmak için çaba göstermeniz gerekir. Kimse kimsenin hakkına riayet etmez ama sesinizi duyurabilir ya da -burası önemli- forumun ve oyuncuların frekansını yakalarsanız herkes size yardımcı olur. Çünkü o zaman siz onlardan birisi gibi olursunuz.

Tekrar şahsi fikrim, forum yöneticilerinin bahsettiğiniz konularda bir kusuru olduğunu düşünmüyorum. Bu şirketin hatası.
    Pratik olması açısından, seafight discord adresi var. Forumda bakarak bulabilirsiniz. Orada çok daha hızlı ve anlık gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Orayı takip edebilirsiniz.

Yöneticilerin cevap verdikleri gibi konuları kapatması arama fonksiyonu ile bir konuyu ararken gereksiz/ilgisiz mesajların o konu altında yığılmasını engellemek böylelikle daha uygun bir cevap bulabilmek amacıyla yapılmakta. Bence iyi bir uygulama. Zaten bu da şirketin kararı.

Neticeten, eğlencenize hiçbir şeyin gölge düşürmemesi dileklerimle. Keyifli oyunlar.

3. Size bütün samimiyetim ile belirtmek isterim ki, biz modlar, adminler, hatta takım liderimiz, bizlere gelen bilgiyi paylaşıyoruz. Ben bilmediğim ya da bana gelen herhangi bir konuda üstüne koyarak size yazma şansım yok. Bunu yaparsam işte ozaman sizi kandırmış olurum... bakın bu oyun bir mekanizma. Siz bana iletiyorsunuz ben adminime, adminim ise takım liderine danışarak konuları programcılara mail kanalı ile rapor halinde iletiyor. Ama nedense sizler yıllarca hep bizleri suçladınız. Sözüm meclisten dışarı bilgisi olmayan adam bile gelip buraya sırf iş olsun diye yazı yazmak için bizi eleştiriyor. Bu işler sizlerin sandığı gibi klavye başında ya ne olacak ki ile olmuyor arkadaşlar. Ama bu zihniyet değişmez. 13 yıldır oynuyorum hemde aralıksız. Ama asla değişmedi bu saatten sonrada değişmez. Ya ben bu oyunda "Hey @Bigpatron oyuna restart at sen orada boşa oturuyorsun, maaşını biz veriyoruz diyeni gördüm " neyse iyi oyunlar, iyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Mart 2020
  4. çAğRı

çAğRı User

lınkını paylastığın konuda admin arkadasımız iletilecektir diye yanıtlayıp konuyu kapatmıs. aynı sorunu bırden fazla tarayıcıda test edıp sorununun varlığından emin olmus ki iletilecek cevabını vermıs. bundan sonrası Almanyadaki programcıların hatayı çözümleyip geliştireceği yazılıma bağlıdır. bu çözümleme süreci kısa da sürebilir uzunda. bizlerın yapabıleceği şey sabırla beklemek olacaktır.

Deleted member 106890 bunu beğendi.