Zapata ile ilgili fikir

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●▒вєуℓєявєуι™[İeK]▒● tarafından 11 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar sizlerin fikirlerini almak istediğim bir konu var. Şimdi benim gemimde 100 amiral top 5 vudu topu 50 30 luk 4. Seviye geri kalanlar 27,5 luk 3-4 seviye kalelerden rampa 6/6 sextand 6/5 barutluk 6/2. 25 yetenek var ve bifröst tasarım var. Size sorum şu sizce zapata alayım mı? Sadece hızı işime yarayacak gibi çünkü şimdiki gemimde zaten yüzde 13 hasar can vp falan var. Siz olsanız benim yerime ne yaparsınız? Fikirlerinizi bekliyorum ?
    Teşekkür ederim

2. yumi

yumi User

bence yeni etkinlikleri bekle yeni çıkan etkinliklerde mücevher kazanma olasılığımız olabilir. örneğin son etkinliklerdeki bir tasarım da +49 hız vermişti %50 dp üzerinde. çünkü o tasarımı sadece +49 için alacaksın. ama tasarımı kullanayım diyorsan o senin zevkin. yada taş geliştircem (örneğin can) 1 tane can taşına ihtiyacım var diyorsan alabilirsin. oda +5000 dp için değmez gibi geliyor bana. ben şahsen artık yeni etkinliklerin farklı olacağını düşünüyorum. taş kıymetlendirmek için çok taşa ihtiyacımız var.

3. Doğru bir yaklaşım teşekkür ederim arkadaşlar sizlerinde fikirlerinizi bekliyorum ??

4. önümüzdeki etkinlikteki tasarımın özelliğine bakıp ona göre al bence alacaksan

5. Eyvallah teşekkürler fikirler için :)

_ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.