Zapata ile ilgili bilgi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Amykos tarafından 6 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Amykos

Amykos User

İyi oyunlar. Zapata tasarımıyla ilgili kafam karışık. Ödeme yerinde zapatanın bilgilerinde ;
    Seçeneğin belli: Meksika gemi modeli Zapata'yı al!

Meksika gemi modeli ile şu perkleri elde edeceksin:

% 16'ya kadar daha fazla top hasarı
    % 10 daha fazla zıpkın hasarı
    NOrmal koşullarda +49 Hız
    Bonus Can: 83.000'e kadar
    Bonus VP: 40.000'e kadar
    Seçeneğin belli: Meksika gemi modeli Zapata'yı al!

gibi bir yazıyla karşılaşıyorum. Ama bi arkadaşımız zapata'nın 23. sınıfa etkisinin ne olacağını sormuş ve şöyle bir cevap almış;

Elit seviyesi 4 ve aşağısı: bonus yok
    Elit seviyesi 5-14: +5.000 Can, +5.000 Vudu Puanı, +%1 Top hasarı
    Elit seviyesi 15-24: +10.000 Can, +10.000 Vudu Puanı, +%2 Top hasarı
    Elit seviyesi 25 ve yukarısı: +15.000 Can, +15.000 Vudu Puanı, +%3 Top hasarı

yani %13 + %2 = %15 tir. ve ek olarak 10.000 can ve 10.000 vudu puanı katkı sağlar ve tabiki de özel taş olarak da +49 hız puanı.

Ben şimdi bu tasarımı almaya kalksam (elit seviyem 10) bana moderatörün yazdığına göremi özellik eklenecek? Eğer sadece +5.000 Can, +5.000 Vudu Puanı, +%1 Top hasarı gelecekse bu gemiye 62Tl vermek bana biraz mantıksız geldi. Açıkçası bu gemiyi hız özelliği için almak istiyordum ama bu kadar az bonus verirse 62Tl yi çöpe atmış olacağım.

2. Tragula

Tragula User

%13 Sabit hasardır elit seviyene göre + % 3 e varan hasar alırsın yani sen %14 hasar alıcaksın

3. 13+1 top hasarın olacak
    65+5 70bin dp gelecek vs.
    ama taşlar bölümünde 13 veya 65 diye yazacak.

ve tabiki hız elit seviyene bağlı değil

4. Amykos

Amykos User

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Tasarımı almayı düşünüyordum sonra bi kafam karıştı parayı çöpe atmiyim dedim iyiki sormuşum :)

5. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

cevabiniz icin tesekkurler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.