Destek Zafer Hatıraları

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve motosikletliaynasız tarafından 14 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba, yeni yapılacak olan yama çalışmasında
    • Hata düzeltmesi: Yeni kupa odasında ışınlanma ve aslnayürekli kullanımında sistemin saymama hatası düzeltilecektir.

Demişsiniz, buradaki Aslan Yürekli Kullanımı derken ? Yani ben zafer odasına yeni açılan kupada Aslan yürekli ile ilgili birşey görmedim ?

Hoscakal24 bunu beğendi.
  2. aslan yureklıde ısınlanma sayılıyor

3. hAyır Saymıyor..

4. Cevap verecek Yetkili yokmu arkadaşlar ? beklıyoruz kaç gündür !!

5. sayıyor. sonuçta başka haritaya ışınlanıyorsunuz. konu açarken yazdığınız yazıda cevabı var zaten

6. yumi

yumi User

nasıl saydığını anlamadım. denedinizmi? ben en az on kere kullandım hiçbirinde artmadı. Aslında orada teleport nesnesini kullan diyor. sonuçta teleport nesnesi kullanılacak. aslan yürekli kullanınca o kupa odasında sayılmıyor. sizlerin dediğine göre behemoth haritasına da girilmesi ışınlanma sayılır.

7. Bence deneyip sonra söyleyin. Sayılmıyor, yanlış yönlendirme yapmayın :)

8. Saymıyor kardeşim, Denedik ki saymıyor yazdık bizde boş yere forumu meşgül etmiyoruz. Diyelimki sayıyor sayacak olsa behemtoh tılsımı da farklı yere ışınlıyor Vovoi Haritası Kitabıda . Hadi diyelim sadece AslanYürekli Saysın dıye yaptılar ama oda saymıyor. Yazan bir yetkilide yok malasef.

9. Uzun süredir forumu takip ediyorum. Ve uzun süredir bir Yetkili bu soruya bakacak diye bekliyorum ama halen bir cevap yok. ASLAN YÜREKLİ saymıyor. Oyunda hatalar var Legba Basarız Sadece Kullanıldı yazıyor, ayarlarda tuşlar gözükmüyor. Bir cevap verecek bu forunşa ilgilenecek yetkili yok mu ? Sayın @Bigpatron Saygılar...

10. S.a. kupasının ilk etabında yani milletler topluluğu yolunda aslan büstü kısmında 1 tane aslan yürekli kullan görevi vardı. bizim ışınlanmalar gibi büyük ihtimalle oda hata vermişti ikisinide düzeltmiş olabilirler. yani aslan yürekli ışınlanmaya saymıyor.