Yuva Satıl Almak ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve WOLBANE tarafından 25 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. WOLBANE

WOLBANE User

Öncelikle herkese iyi forumlar. Çok eski oyunculardan biriyim. Oyuna tekrar başladım. Fakat çözemediğim bir kaç sorun var. Umarım bana yardımcı olursunuz.
    İlk olarak gemi özelleştirme bölümündeki yuva satın al kısmı. Bu yuvaları alınca güverte yerine mi geçiyor acaba ? 1 tane aldım ancak bir şey olduğu yok. Geminin top kapasitesi 155 bu yuvaları satın aldıkça o kapasite artıyorsa ben aldığımda neden artmadı? Yuva satın al kısmıyla ilgili kısa bir özetlerseniz sevinirim.
    Bir diğer sorum ise elit sınıflar. 1'den 10'a kadar olan seviyeleri altın ile alıyoruz. Peki ya diğer elit seviyeleri ? 11. 12. 15. 21. vs gibi seviyelere nasıl ulaşacağız. Ya da bir sıralama varsa nereden
    takip edeceğiz...
    Şimdiden teşekkürler...

2. recvol

recvol User

yuvalar 2 çeşit birincisi top yerlerini arttırıyor , diğeri ise direk koyma yerlerini arttırıyo . Elit sınıflar artık lig sistemine göre alınıyo arada karaborsaya çıkıyo elit sınıflar hangi ligte iseniz oradaki elit sınıfları karaborsadan alabiliyonuz

WOLBANE bunu beğendi.
  3. WOLBANE

WOLBANE User

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Peki öncelik olarak top yerlerini çoğaltıp 25liklerle mi doldurmalıyım yoksa, 155lik kısımdaki topları 30luk topa çevirip de mi diğer işleme geçmeliyim? Sonuçta ikisi de inciyle iş görüyor. Malum incide bulmak kolay değil :)

4. İlk önce 25liklerle donat kalelerden rampayı 6/6 yap sonra toplara yönelirsin zaten bir ara bu 25likleri altınla 5.seviye yapıp 2 tane 5.seviyeyide 1 kristale 27.5luk yapıyordu o gelirse birdaha onuda yaparsın :)