Yurt Dışı IP

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve !zм!я_ℓєє tarafından 17 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yurt dışındaki oyuncularımız sizlerin sayesinde kur farkını 0'a indiriyor. Ben de alayım Dolar/Euro ile maaş çekeyim paketleri TL ile, sonra bana adaletten, GİŞ' ten bahsediyorsunuz. Bu kadar zor mu bu hesapları tespit etmek?

2. Menetli

Menetli Guest

Pardonda ne alaka bizim sayemizde?Dolarla Euro ile maaş alabiliyorsanız sizde öyle yapın. Neyden bahsettiğinizi bizim ile ne alası olduğunu açık şekilde bildirin.

3. Sizin oyununuz bilmem farkında mısınız? Hesapların IP si belli, Yurt Dışında oynayan birisi TL olarak mı maaş alıyor? O zaman kurn Ukrayna serveri gemileri 100 TL ye tamamlayalım.

4. Arkadaşın demek istediğine açıklık getireyim Bazı yurtdışında yaşayan kişiler yeni gemi açacağı zaman VPN değiştirip veya yakınları vasıtasıyla TL ödemeli hesap açıyor.Kendi bulunduğu konumdan açarsa örneğin paket fiyatı 90€ genelde en büyüğü ama TL ödeme bayraklı hesap ile 260 TL ye yani yaklasık 40-50 euroya o paketi alabiliyor aradaki fark yarı yarıya.Yurtdışında Euro olarak maaş alıp seafight ülkelerin pazarına göre fiyat belirlenmesinden istifade edenleri belirtmekte konuyu açan arkadaş.Bunun önüne geçilmesinin gerektiğini düşünüyorum.

5. Menetli

Menetli Guest

Selam,

Düzgün bir üslupla ve anlaşılır bir şekilde dile getirdiğiniz için teşekkürler. Konu üst birime ileteceğim. Konu hakkında umarım bir çözüm üretilir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.